• PRO TV
  • Cine este și cum arată soțul Lolei de la Survivor All Stars. „În brațele lui și în inima lui găsesc mereu liniștea și fericirea”

Cine este și cum arată soțul Lolei de la Survivor All Stars. „În brațele lui și în inima lui găsesc mereu liniștea și fericirea”

Cine este și cum arată soțul Lolei de la Survivor All Stars. „În brațele lui și în inima lui găsesc mereu liniștea și fericirea”

Lola Crudu este antrenoare fitness și a mai participat la Survivor în 2020, când a ajuns destul de departe în competiție. Ea s-a căsătorit cu alesul inimii ei, George, la scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană.

Lola Lilia Crudu are 35 de ani și este originară din Chișinău. Ea s-a mutat la București, unde lucrează ca antrenoare de fitness. 

Soțul ei, George Cișmașu, este absolvent al Universității „Spiru Haret' din București și împărtășește aceeași pasiune pentru sport. Multe dintre fotografiile din mediul online îl surprind antrenându-se în sala de forță.

„Noi ne completăm unul pe celălalt, el este mai liniștit, eu mai vulcanică, dar iubirea este puternică. Este adevărat, nu prea dezvălui lucruri din intimitea noastră, fiindcă preferăm să fie doar ale noastre. De pildă, atunci când m-am întors în țară și mi-a dat inelul, a făcut-o așa cum mi-am dorit. Acasă, numai eu și el, iar ce a continuat ne privește pe noi doi”, a spus concurenta de la Războinici în cadrul unui interviu.

„Cea mai fascinantă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Pe lângă faptul că este puternică, ea poate fi și sensibilă, cu un suflet enorm. Simt că o iubesc dintotdeauna și asta este hrana pentru suflet în tot acest timp de separare”, spunea George despre iubita lui când era plecată pentru prima dată în Dominicană. 

Cei doi au multe poze împreună, mai ales din vacanțe.  „În brațele lui și în inima lui găsesc mereu liniștea și fericirea”, scris Lola în dreptul unei imagini. 

Gallery

​Lola încă nu are copii. Unii admiratori au crezut că a devenit mamă în 2023, când ea a pozat cu un bebeluș în brațe. În realitate este nepoțelul ei (fiul fratelui ei).

Sursă Foto: Instagram/ lola.survivor

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni