• Emisiuni
  • Survivor România
  • Lola, înainte de Survivor All Stars. Cu ce gânduri a plecat în Dominicană:„Cine nu riscă, nu bea șampanie”

Lola, înainte de Survivor All Stars. Cu ce gânduri a plecat în Dominicană:„Cine nu riscă, nu bea șampanie”

Lola a acceptat provocarea Survivor All Stars și ne-a dezvăluit cum s-a pregătit pentru întoarcerea pe traseul din Republica Dominicană.

Gallery

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu scopul să câștige fiecare probă și să ajungă până în finală. Survivor All Stars, din 16 ianuarie, pe PRO TV și pe VOYO.

10 Faimoși și 10 Războinici intră în cursa pentru supraviețuire în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Războinicilor, în acest an, vor face parte: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, pentru Survivor All Stars, Lola Crudu a acordat un scurt interviu pentru PRO TV.

Lola a dezvăluit că îi este dor de traseul din Republica Dominicană și a acceptat provocarea Survivor All Stars cu gândul că va câștiga de această dată.

„Eu am o vorbă pe care am zis-o și în primul sezon: „Cine nu riscă, nu bea șampanie”. Îmi este dor, recunosc, de traseu. Survivor a pus o amprentă pe viața mea și de data asta merg cu intenția de a câștiga sau măcar de a încerca să câștig, și da, îmi este dor de colegi și îmi face o deosebită plăcere să îi cunosc și pe ceilalți din celelalte sezoane”, a spus Lola, înainte de plecarea în Dominicană.

Lola a mai precizat ce i se pare cel mai dificil în această competiție, mai ales că a mai trecut prin această experiență. Mai mult, a mărturisit că cel mai dor îi va fi de familie.

„Cel mai dificil cred, cum mi-a fost și în primul sezon, să stau departe de familie, de soț, mai ales acum că mai am încă un nepoțel, și e foarte micuț. Da, cred că de familie, în rest sunt super ok, sunt puternică, sper că o să reușesc, pentru că deja știu cum e, undeva este un beneficiu”, a mai spus Lola.

În final, aceasta a dezvăluit cum s-a pregătit pentru Survivor All Stars.

„Știu că oamenii se așteaptă să mă antrenez foarte mult, dar nu mă antrenez, mănânc foarte mult, mănânc acum ca să am de unde să slăbesc. Și încerc să-mi adun gândurile ca să plec acolo și să termin tot ce am de făcut în țară, în primul rând, să plec cu inima împăcată”, a conchis Lola.

Survivor All Stars este din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Sursă foto: PRO TV/ Instagram 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni