• Emisiuni
  • Survivor România
  • TJ Miles, primele declarații înainte de Survivor All Stars: „Nu aveam cum să ratez această provocare”

TJ Miles, primele declarații înainte de Survivor All Stars: „Nu aveam cum să ratez această provocare”

TJ Miles, primele declarații înainte de Survivor All Stars: „Nu aveam cum să ratez această provocare”

Începând cu data de 16 ianuarie 2024, 10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în noua aventură Survivor All Stars! TJ Miles a acceptat din nou provocarea și revine în Republica Dominicană, pregătit să dovedească tuturor cât de puternic este.

Gallery

​10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

TJ Miles a acceptat cu brațele deschise provocarea Survivor All Stars și, pentru că nu este la prima experiență în Republica Dominicană, și-a pregătit „armele” fizice și psihice, pentru a rezista cât mai mult timp.

„Nu aveam cum să ratez această provocare. Sunt un luptător. Am fost la Survivor, știu cum stă treabă, iar acum am șansa să fac din nou parte din ea.

Este incredibil. O experiență pe care nu o poți rata. Știu ce mă așteaptă. De data asta, cel mai dificil pentru mine este faptul că am o iubită, Francesca, am o familie (nr. o să îmi fie dor de ei).

O să fie foarte greu, dar trebuia să îmi dau seama în ce mă bag atunci când am semnat contractul. Nu mă duc acolo să plâng și să spun că e greu. O să trec peste, ca de obicei”, a mărturisit TJ Miles.

Survivor România All Stars, din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni