• PRO TV
  • Cadoul inedit pe care l-a primit Andrei Ciobanu de la Marilena înainte de plecarea la Survivor All Stars. „Întotdeauna îl voi susține, pentru că sunt mândră de el”

Cadoul inedit pe care l-a primit Andrei Ciobanu de la Marilena înainte de plecarea la Survivor All Stars. „Întotdeauna îl voi susține, pentru că sunt mândră de el”

Cadoul inedit pe care l-a primit Andrei Ciobanu de la Marilena înainte de plecarea la Survivor All Stars. „Întotdeauna îl voi susține, pentru că sunt mândră de el”

Înainte de plecarea la Survivor All Stars, partenera de viață a lui Andrei Ciobanu i-a făcut un cadou cu semnificație emoționantă pentru el.

Colegii de echipă, dar și telespectatorii au observat că Andrei Ciobanu a sărutat o brățară pe care o poartă la mână, în semn de noroc pe traseu. Ei bine, aceasta a fost un cadou de la Marilena Cuciurean, iubita lui și mama fiului lor, Tudor. Pe brățară este un medalion care simbolizează familia lor, alcătuită din trei persoane. (Vezi galeria foto de mai jos)

​„Să nu credeți că își pupă mâna că e narcisist. Este brățara pe care i-am făcut-o cadou înainte să plece la Survivor. A fost cel mai potrivit cadou. Așa știe că îi suntem alături mereu”, a scris Marilena. 

Gallery

„Întotdeauna îl voi susține, pentru că sunt mândră de el și știu că are toate șansele din lume să ajungă departe în acest show. Aș fi fost egoistă să mă leg de Tudor și să nu-l las pe Andrei. Trebuie să înțelegem că este important să ne vedem și noi de viața noastră. Da, a apărut un copil în viața noastră, dar nu totul se leagă de el. Copilul crește, va alege drumul lui în viață și tu poate rămâi cu regrete. Nu vreau ca Andrei să rămână cu vreun regret, de aceea îl voi susține și sunt mândră de deciziile lui. Nu mai dați cu hate că nu-mi pasă”, a mai spus tânăra pe pagina de socializare.

Pe 9 ianuarie, băiatul lor Tudor a împlinit 5 luni. 

Sursă foto: Instagram 

Vezi și: Andrei Ciobanu o cere de soție pe Marilena, în direct, în emisiunea La Măruță

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni