• PRO TV
  • Ce simpatici sunt copiii lui Ellen Pompeo, actrița din „Anatomia lui Grey”. Fiica Stella Luna, în vârstă de 14 ani, a însoțit-o la Premiile Emmy 2024

Ce simpatici sunt copiii lui Ellen Pompeo, actrița din „Anatomia lui Grey”. Fiica Stella Luna, în vârstă de 14 ani, a însoțit-o la Premiile Emmy 2024

Ce simpatici sunt copiii lui Ellen Pompeo, actrița din „Anatomia lui Grey”. Fiica Stella Luna, în vârstă de 14 ani, a însoțit-o la Premiile Emmy 2024

Ellen Pompeo, în vârstă de 54 de ani, are o căsnicie fericită cu producătorul muzical Chris Ivery. Ei au împreunpă trei copii, Eli Christopher, în vârstă de 6 ani, Sienna May, în vârstă de 9 ani, și Stella Luna, în vârstă de 14 ani. Fiica mai mare a însoțit-o recent pe celebra actriță la Premiile Emmy 2024.

Ellen Pompeo, cunoscută pentru rolul Dr. Meredith Gray din serialul „Anatomia lui Grey” s-a căsătorit în 2007 cu Chris Ivery.

„Acest bărbat a fost stânca mea... sufletul meu pereche”, a scris Pompeo pe Instagram în 2018. În același an, ea a declarat pentru PEOPLE că succesul căsătoriei ei se datorează parțial naturii înțelegătoare a lui Ivery . „Soțul meu nu este deloc intimidat de dorința mea de a fi șefa în familie”, a spus ea.

​Cu aproximativ un an și jumătate în urmă, Ellen Pompeo, actrița din „Anatomia lui Grey”, a apărut la unul dintre cele mai importante evenimente de modă desfășurate în Sicilia, Italia, alături de soțul ei, Chris Ivery, și de cei trei copii. 

Recent, vedeta a participat la Premiile Emmy, unde a fost făcut un omagiu serialului, alături de alți actori cu o parte din distribuție. Pompeo a fost însoțită de fiica ei Stella, în vârstă de 14 ani. „Am avut cea mai frumoasă noapte ”, a scris actrița în dreptul unei imagini fiica ei. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Gallery

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ ellenpompeo

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni