• PRO TV
  • Ștefania și-a hipnotizat urmăritorii cu mișcările ei de twerk: „A făcut Speak ceva bun în viața asta de i-a dat Dumnezeu așa femeie frumoasă!”

Ștefania și-a hipnotizat urmăritorii cu mișcările ei de twerk: „A făcut Speak ceva bun în viața asta de i-a dat Dumnezeu așa femeie frumoasă!”

Ștefania și-a hipnotizat urmăritorii cu mișcările ei de twerk: „A făcut Speak ceva bun în viața asta de i-a dat Dumnezeu așa femeie frumoasă!”

Ștefania se pregătește să lanseze o nouă piesă și le-a oferit fanilor de pe rețelele de socializare un mic teaser de la filmări. Iubita lui Speak și-a etalat încă o dată veleitățile de dansatoare, iar fanii au fost pur și simplu fascinați.

Gallery

Doar pe Instagram, artista are peste 1,2 milioane de urmăritori. În filmulețul care a adunat peste jumătate de milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore, Ștefania apare într-o parcare și poartă o ținută extrem de provocatoare. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Dale mami, dale!”, a scris bruneta în dreptul clipului în care face mișcări amețitoare de twerk. Vezi mai jos clipul postat de iubita lui Speak. 

„Ce norocos e Speak!”„Oleu, fă-mă Doame fusta!”, „Cum să dansezi așaaaaa, am murit”, „Cum se numește piesa asta?? ...dă dependență!”,  „Ești un fenomen, iar piesa e cevaaaaa!”, „Efectiv ireal!”, „Știu nu se fac comparații, dar eu te asemăn mult cu Annita. Bravo, felicitări!”, „Vaii mama ce mișcări! Când o postezi? Nu mai am răbdare!”, „Tu fată! Nu ai în ce show-uri să dansezi în România…tu ești “de scos pe afară”! Păcat de talentul tău, Ștefania!”, „A făcut Speak ceva bun în viata asta de i-a dat Dumnezeu așa femeie frumoasă!”, „Foarte frumoasă! Un corp de vis, iar dansul la superlativ!!!”, i-au scris internauții.

Ștefania și Speak, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt împreună de 6 ani și își declară dragostea unul altuia ori de câte ori au ocazia. 

„Deci, eu de când te-am cunoscut te-am iubit de numa’ numa’! Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că ai grijă de mine!”, este unul dintre mesajele postate de Speak pentru Ștefania.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak)

Crăciunul este motiv de dublă sărbătoare în cuplul Speak-Ștefania și asta pentru că logodnica artistului este născută chiar pe 25 decembrie.

Ești specială, mai ceva decât Crăciunul! Te iubesc!”, i-a scris Speak la sfârșitul anului, când artista a împlinit 27 de ani.

Fotografii: Instagram @Stefania

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni