• PRO TV
  • Andreea Bănică, mândră de cum arată la 45 de ani fără operații estetice: “M-am iubit după ce mi-am scos alunița care mă reprezenta!"

Andreea Bănică, mândră de cum arată la 45 de ani fără operații estetice: “M-am iubit după ce mi-am scos alunița care mă reprezenta!"

Andreea Bănică, mândră de cum arată la 45 de ani fără operații estetice: “M-am iubit după ce mi-am scos alunița care mă reprezenta!"

Andreea Bănică și-a bucurat fanii de pe rețelele de socializare cu o sesiune de întrebări și răspunsuri. Aceasta a făcut câteva mărturisiri care i-au suprins pe fani: a spus că are planificate în viitor operații estetice, dar momentan se mândrește cu un look natural.

În vârstă de 45 de ani, cântăreața nu le-a ascuns fanilor că și-a scos toate alunițele de pe corp, pentru că le considera inestetice. Cu toții ne aducem aminte de celebra ei aluniță, pe care, surpriză, vedeta nu o plăcea la fel de mult cum o plăceau fanii ei.

“M-am iubit după ce mi-am scos alunița care mă reprezenta!”, a marturist Andreea Bănică, care a răspuns la întrebări printr-un clip video, în care apare nemachiată.

Vedeta a recunoscut că pe viitor nu exclude nici operațiile estetice, pe care până acum le-a evitat. “Care e secretul pentru a arăta ca o adolescentă la vârsta ta?”, au întrebat-o fanele.

​Sursa foto: Andreea Banica, Instagram

Răspunsul Andreei? “Cred că ține mult și de genă și de cum îți dorești să fii. Mi-am dorit mereu că pruncii mei sa fie mândri că au o mamă tânără și frumoasă. Puțin sport, diete, tratamente faciale. Mă mândresc că nu am până acum operații estetice, dar nu exclud asta, am plan pe viitor pentru că înaintez în vârstă, nu o iau înapoi. Vreau să mă bucur de corpul meu, să fiu sănătoasă mental. Daca mă uit în oglindă să mă plac si creierul meu va fi la fel”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni