• PRO TV
  • Viviana Sposub și Gerge Burcea au făcut pasul cel mare? Vedeta a apărut cu inelul pe deget, iar fanii au luat foc: „V-ați logodit?”

Viviana Sposub și Gerge Burcea au făcut pasul cel mare? Vedeta a apărut cu inelul pe deget, iar fanii au luat foc: „V-ați logodit?”

Viviana Sposub și Gerge Burcea au făcut pasul cel mare? Vedeta a apărut cu inelul pe deget, iar fanii au luat foc: „V-ați logodit?”

Viviana Sposub și-a pus fanii pe jar cu ultima sa apariție! Frumoasa brunetă s-a fotografiat cu inelul pe deget, iar urmăritorii săi au fost foarte curioși să afle dacă s-a logodit cu George Burcea.

Gallery

​George Burcea și Viviana Sposub și-au spus „adio” în 2023, după trei ani de relație. Nu au putut sta despărțiți foarte mult timp, așa că au decis de comun acord să își mai acorde o șansă, iar acum își trăiesc povestea de dragoste în Statele Unite ale Americii.

Primul care a decis să își continue proiectele în afara României a fost actorul, iar după el a venit și Viviana. Mereu activă în mediul online, fosta prezentatoare TV obișnuiește să împărtășească cu fanii săi toate momentele importante din viața sa în Los Angeles. De data aceasta, însă, i-a lăsat pe toți cu gurile căscate fiindcă s-a afișat purtând un inel ce pare a fi de logodnă. (Vezi imaginile cu inelul în galeria de mai sus).

Urmăritorii brunetei au înroșit butonul de like și au luat cu asalt secțiunea de comentarii, curioși fiind dacă ea și George Burcea au decis, în sfârșit, să facă pasul cel mare.

„Felicitări!”, „Ai primit inelul? Felicitări! Sa fie într-un ceas bun!”, „Și tu faci parte din frumusețea peisajului, ești senzație de frumoasă!”, „Este de la George?”, „V-ați logodit?”, „Ești foarte frumoasă”, au fost doar câteva mesaje din partea internauților.

Până la acest moment, Viviana Sposub și George Burcea nu au oferit declarții cu privire la acest subiect.


Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni