• PRO TV
  • Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în cinci luni, la nici un an de când a născut prima oară: „Chiar nu mi se vede burtica”. Primul copil a venit pe lume prematur

Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în cinci luni, la nici un an de când a născut prima oară: „Chiar nu mi se vede burtica”. Primul copil a venit pe lume prematur

Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în cinci luni, la nici un an de când a născut prima oară: „Chiar nu mi se vede burtica”. Primul copil a venit pe lume prematur

Fericită că urmează să mai aibă un copil, Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă, fiind, deja, însărcinată, în al doilea trimestru. Fosta asistentă de televiziune va deveni mama unui băiețel, în scurt timp.

Gallery

În luna mai a anului trecut, Daniela Crudu năștea primul ei copil, iar, acum, se pregătește pentru a-l aduce pe lume pe cel de-al doilea. Vedeta este cum nu se poate mai fericită cu familia pe care și-o întemeiază și se mândrește cu burtica de gravidă.

Cum arată Daniela Crudu însărcinată în cinci luni

De când a devenit mamă, Daniela Crudu a rărit destul de mult aparițiile sale din mediul online, dar, cu toate acestea, continuă să își țină fanii la curent cu ceea ce se mai petrece în viața ei.

Recent, Daniela Crudu a postat o scurtă filmare, în care își arată burta de gravidă, care este destul de vizibilă. Aceasta purta o rochie foarte largă, de culoare roz, care îi ascundea burtica destul de bine.

„Ce drăguță e! Chiar nu mi se vede burtica, că e oversized și, bine, asta merge și după ce o să nasc. Este superbă, iar rozul ăsta pudrat îmi place mult”¸a spus Daniela Crudu, pe contul ei de Instagram.

Mai mult decât atât, în urmă cu nu foarte mult timp, Daniela Crudu le-a spus fanilor ei din mediul online cum îl va chema pe fiul ei. Aceasta este nerăbdătoare să îl cunoască pe Dominic și a început, deja, să cumpere lucrurile de care are nevoie pentru el.

Daniela Crudu a născut prematur

Sarcina cu primul copil nu a fost una deloc ușoară pentru Daniela Crudu, întâmpinând unele probleme care, în cele din urmă, au făcut-o să nască la 36 de săptămâni. Fosta asistentă TV a avut sarcina joasă, iar faptul că nu știa ce urma să se întâmple cu fiica ei i-a afectat și starea de spirit.

„Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență, că nu mai mișca fetița. N-am avut chef de nimeni și nimic. Eu eram disperată. Nu eram eu ok. Sufletul meu era varză. Îmi era greu. Am stat cinci zile în spital”, a declarat Daniela Crudu, în urmă cu mai multă vreme.  

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni