• PRO TV
  • David Gail, actorul care a jucat în „Beverly Hills, 90210” a murit la 58 de ani

David Gail, actorul care a jucat în „Beverly Hills, 90210” a murit la 58 de ani

David Gail, actorul care a jucat în „Beverly Hills, 90210” a murit la 58 de ani

David Gail era cunoscut pentru rolul lui Stuart Carson în sezonul 4 din „Beverly Hills, 90210”, dar și pentru alte apariții în serialele de televiziune din anii '90. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani.

David Gail, actorul cunoscut pentru roluri în serialele „Robin's Hoods”, „Port Charles” și „Beverly Hills, 90210” a decedat la 58 de ani. Moartea lui a fost anunțată sâmbătă, pe Instagram de către sora lui, Katie Colmenares. Nu au fost menționate, deocamdată, cauza și data decesului, scrie The New York Times

Gallery

Nu a existat nici măcar o zi în viața mea în care nu ai fost alături, cel mai bun prieten, gata să înfrunte orice”, a scris Colmenares, adăugând: „Te voi ține strâns în inima mea ființă uimitoare și iubitoare. Îmi va fi dor de tine în fiecare secundă din fiecare zi pentru totdeauna.”

„David a fost un om bun. A fost o persoană cu care mi-aș fi dorit să vorbesc mai mult. Avea multe povești de viață, unele incredibile. Sunt recunoscător pentru că l-am cunoscut. Sunt atât de trist pentru această pierdere, o lume întreagă a pierdut acum. A fost un cadou pentru noi toți”, a scris Peter Ferriero, care găzduiește podcastul Beverly Hills 90210.

David Gail, centru, într-o scenă din „Port Charles” în 1998.Credit foto: Chris Sjodin/Disney General Entertainment Content, pentru Getty Images

Gail a fost un actor de televiziune cunoscut de la mijlocul până la sfârșitul anilor 1990. Cel mai mare rol al său a fost în serialul „Port Charles”, în care a apărut ca Dr. Joe Scanlon în 216 episoade în timpul unui sezon din 1999 și 2000, potrivit IMDb

La începutul carierei sale, David Gail a fost distribuit pentru opt episoade din „Beverly Hills, 90210” de la Fox. El a intrat pentru prima dată în serial în 1991, în timpul primului sezon, în rolul lui Tom. 

Directorii de casting l-au plăcut, dar au spus că nu este destul de experimentat. Astfel, el avea să revină în serial doi ani mai târziu, în sezonul 4, de data aceasta ca Stuart Carson, fiul unui bogat om de afaceri care se logodește cu Brenda Walsh, interpretată de Shannen Doherty, potrivit IMDb.

Nunta nu are loc niciodată, iar cuplul are în cele din urmă o ceartă, potrivit unui site de fani „Beverly Hills, 90210”.

„Când m-am întors a fost un șoc. Am întrebat: „Cum aș putea să mă întorc?”, a spus Gail într-un podcast, făcând aluzie la preocupările sale legate de interpretarea mai multor personaje în același serial. „Dar a funcționat”, a adăugat el. Gail a mai apărut în 22 de episoade ale serialului de televiziune „Robin’s Hoods”, între 1994 și 1995, în rolul Eddie Bartlett și în 34 de episoade din serialul „Savannah”, între 1996 și 1997, în rolul lui Dean Collins, potrivit IMDb .

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni