• PRO TV
  • Rita Sumalya ar putea pleca din casa pe care Rona Hartner i-a lăsat-o în Franța: „Îi este foarte greu să se desprindă”. În ce țară s-ar putea muta și de ce

Rita Sumalya ar putea pleca din casa pe care Rona Hartner i-a lăsat-o în Franța: „Îi este foarte greu să se desprindă”. În ce țară s-ar putea muta și de ce

Rita Sumalya ar putea pleca din casa pe care Rona Hartner i-a lăsat-o în Franța: „Îi este foarte greu să se desprindă”. În ce țară s-ar putea muta și de ce

Rita Sumalya este extrem de debusolată de când mama ei, Rona Hartner, a murit. De la finalul lunii noiembrie, aceasta trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale.

Gallery

​Peste doar câteva zile, se vor împlini două luni de când Rona Hartner a trecut la cele veșnice, iar Rita Sumalya este persoana care suferă cel mai mult din această cauză. Familia artistei încearcă să facă tot ceea ce poate, pentru ca adolescenta să depășească momentul dificil.

Rita Sumalya s-ar putea muta în Canada

Rita Sumalya suferă extrem de mult, după ce Rona Hartner a murit. Adolescenta a împlinit, în urmă cu doar câteva zile, 16 ani și a refuzat să serbeze, perioada sărbătorilor de iarnă și ziua ei de naștere fiind extrem de dificile pentru ea.

În prezent, aceasta are de luat o decizie extrem de dificilă, iar persoanele apropiate susțin că este foarte greu pentru ea, deoarece aceasta a fost extrem de apropiată de Rona, până în ultima clipă, fiind, acum, în stare de șoc.

Deoarece a împlinit vârsta de 16 ani, poate alege dacă va rămâne în Franța, alături de tatăl ei, Rocco Sedano, sau dacă va pleca alături de unchiul ei, fratele Ronei, în Canada, pentru a fi aproape de familie. Fosta manageră a Ronei a mărturisit că aceasta încă se simte legată de mama ei și este foarte greu să ia o decizie în ceea ce privește viitorul ei.

„Este extrem de dificil pentru Sumayla. A plâns sărăcuța toate sărbătorile și acum, de ziua ei, când a făcut 16 ani. Îi este foarte greu să se desprindă încă de spiritul mamei sale, cele două fiind foarte apropiate toată viața.

Acum, ea locuiește împreună cu bunica ei, Sabina, care nu poate să procedeze nici acum, după înmormântarea, că și-a pierdut un copil. E greu, este foarte greu”, a declarat Dana Cristescu, potrivit Click.

Sora și fratele Ronei nu au putut rămâne în Franța

După înmormântarea Ronei, care a avut loc pe data de 1 decembrie, fratele și sora acesteia au rămas în Franța, alături de Rita. Rinda Hartner s-a întors, deja, în Canada, urmând ca același lucru să fie făcut și de fratele artistei, care, până acum, a lucrat din Toulun, Franța, pe alt fus orar.

În prezent, Rinda se vede cu tatăl ei, Rocco, două weekend-uri pe lună, așa cum prevede legea, deși rudele acesteia susțin că, până la moartea Ronei, bărbatul a fost absent.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni