• PRO TV
  • Theo Rose a anunțat o colaborare surprinzătoare. Va înregistra o piesă cu trupa Acoustic Boyz

Theo Rose a anunțat o colaborare surprinzătoare. Va înregistra o piesă cu trupa Acoustic Boyz

Theo Rose a anunțat o colaborare surprinzătoare. Va înregistra o piesă cu trupa Acoustic Boyz

De-a lungul timpului, Theo Rose a avut mai multe colaborări cu artiști cunoscuți din showbiz. Printre cele mai recente piese lansate se numără: „Stinge luminile” cu Irina Rimes și „Noaptea ne fură iubiri” cu Andrei Rusu. O trupă aflată la început de drum, Acoustic Boyz, și-a dorit foarte mult să cânte alături de celebra cântăreață, iar ea a acceptat.

Trupa Acoustic Boyz, alcătuită din trei tineri pasionați de muzică, s-a remarcat pe YouTube cu piesa „7 zile, 7 nopți”, imediat după Crăciun. Ei au un mic studio unde cântă la diferite instrumente și vorbesc cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

Gallery

​Recent, băieții au lansat o provocare în mediul online, cu scopul de a-i atrage atenția lui Theo Rose. „Ajutați-ne să ajungem la Theo Rose” a fost mesajul lor. 

Theo Rose le-a spus fanilor, printr-un mesaj postat la Story Instagram, că este de acord să cânte cu băieții din trupa Acoustic Boyz„Îi știți pe drăguții ăștia? Îmi plac mult! Ok!Hai!”, a răspuns artista

​Mesajele fanilor nu au întârziat să apară: Am avut ocazia să-i aud cântând în Sinaia. Sunt super. Nu o să regreți Theo Rose”, „Sunt de nota 10, merită”, „Cei mai simpatici de pe tiktok sunt ei! Mă bucur că au ajuns la tine”, sunt doar câteva dintre reacții. 

Cine sunt băieții de la Acoustic Boyz

Robert, Denis și Paul de la Acoustic Boyz au 17 ani și sunt prieteni foarte buni, pe care i-a legat și o pasiune comună- muzica. Ei învață în aceeași clasă, iar în timpul liber cântă în studio, la evenimente sau chiar pe stradă.

Denis cântă la saxofon, Paul la tobe, iar Rober la chitară.

Denis este și solistul trupei.

„Am făcut un tiktok în baie, care a devenit viral peste noapte, de fapt de acolo a pornit tot - Acoustic Boyz”, a spus Denis într-o emisiune TV. 

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose, Acoustic Boyz

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni