• PRO TV
  • Gerard Pique, îngrijorat pentru Shakira! Fostul fotbalist a luat măsuri de urgență după ce artista a fost hărțuită de un bărbat

Gerard Pique, îngrijorat pentru Shakira! Fostul fotbalist a luat măsuri de urgență după ce artista a fost hărțuită de un bărbat

Gerard Pique, îngrijorat pentru Shakira! Fostul fotbalist a luat măsuri de urgență după ce artista a fost hărțuită de un bărbat

Celebra Shakira, care a fost într-o relație timp de 12 ani cu Gerard Pique, s-a mutat după despărțire, în Miami, cu cei doi copii, Sasha și Milan, iar de curând a trecut printr-o experiență traumatizantă! Vedeta a fost hărțuită de un bărbat și vestea a ajuns rapid la urechile fostului fotbalist, care a acționat imediat!

Gallery

​Shakira a trecut prin clipe de coșmar în vila sa din Miami! Un individ dubios, care a hărțuit-o pe artistă încă din luna decembirie 2023, a urmărit-o recent până în perimetrul proprietății sale.

Potrivit Marca, Daniel John Valtier, în vârstă de 56 de ani, i-a trimis ciocolată, jucării și sticle de vin cântăreței, până când a decis să o „întâmpine” la vila sa, chiar atunci când se afla cu cei mici.

Bărbatul le-a spus judecătorilor că voia să intre în casa Shakirei, ulterior fiind arestat. Acesta a primit o cauțiune în valoare de 100.000$, fiind acuzat de hărțuire.

Bărbatul și-a permis să plătească amenda și s-a ales doar cu un ordin de restricție, motiv pentru care Shakira este încă foarte speriată.

Gerard Pique a aflat despre incident și nu a rămas deloc indiferent, mai ales că alături de cântăreața columbiană locuiesc și băieții din relația cu el, Sasha și Milan. Potrivit Telemundo, fostul fotbalist ar fi avut o discuție foarte serioasă cu vedeta în ceea ce privește sistemul de securitate al propretății în valoare de 17 milioane de dolari.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni