• PRO TV
  • Cătălin Botezatu întâmpină noi probleme de sănătate, la scurt timp după întoarcerea din vacanță: „Sunt puțin bolnav”. Creatorul de modă a suferit, recent, o operație

Cătălin Botezatu întâmpină noi probleme de sănătate, la scurt timp după întoarcerea din vacanță: „Sunt puțin bolnav”. Creatorul de modă a suferit, recent, o operație

Cătălin Botezatu întâmpină noi probleme de sănătate, la scurt timp după întoarcerea din vacanță: „Sunt puțin bolnav”. Creatorul de modă a suferit, recent, o operație

Cătălin Botezatu are, din nou, probleme de sănătate, la scurt timp după ce s-a întors din vacanța de o lună. Creatorul de modă speră ca cel mai rău scenariu să nu se adeverească.

Gallery

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a întâmpinat mai multe probleme de sănătate, iar ultima vacanță i-a adus unele surprize nu tocmai plăcute. Recent, Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar acest lucru a dus la unele probleme pe care le are în prezent.

Cătălin Botezatu, probleme de sănătate după vacanță

Cătălin Botezatu a petrecut de Crăciun și de Revelion în străinătate, în America și în Mexic. Diferențele de temperaturi dintre țara noastră și cele pe care le-a ales pentru vacanță este posibil să îi fi afectat starea de sănătate, deoarece creatorul de modă susține că are unele dureri.

„Sunt puțin bolnav. Am niște dureri abdominale, dar sunt ok. Nu știu dacă sunt de la operația care a fost afectată de diferența mare de la cald la foarte, foarte frig!”¸a spus Cătălin Botezatu, conform Playtech.

Timp de o lună, designer-ul s-a bucurat din plin de vacanța prelungită pe care și-a luat-o și a petrecut momente de neuitat peste hotare. Acesta a ales locații exclusiviste, de lux, unde și-a încărcat bateriile pentru perioada care urmează.

Cătălin Botezatu a fost operat la inimă

În urmă cu un an și jumătate, Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul inimii, la o clinică din Turcia, unde i-a fost montat cel de-al șaselea stern.

Mai mult decât atât, creatorul de modă a declarat că, în fiecare an, își face analizele și controalele de rutină, deoarece poate descoperi oricând diverse problemele de sănătate de care să nu fi fost conștient.

„Oricând poți descoperi ceva mai puțin plăcut. Contează să descoperi din timp orice boală. Dacă te duci prea târziu, nu mai au ce face nici cei mai buni doctori, nici cela mai bune spitale”, a spus acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni