• PRO TV
  • Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu: „Eram unul dintre preferați”

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu: „Eram unul dintre preferați”

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu: „Eram unul dintre preferați”

Cătălin Botezatu a vorbit public despre relația pe care a avut-o în trecut cu fosta primă doamnă a României, Elena Ceaușescu. Tovarășa și designerul vestimentar au fost suspectați că ar fi amanți!

Gallery

​Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de modă din România. Acesta a câștigat admirația publicului larg încă de la o vârstă fragedă, atunci când participa în calitate de model la prezentările de modă private, organizate de Nicolae și Elena Ceaușescu. 

După încheierea comunismului s-a vehiculat că designerul vestimentar ar fi fost mai mult decât angajatul Elenei Ceaușescu. În presa mondenă de la acea vreme se specula că între tovarășă și Cătălin Botezatu ar fi existat o poveste de dragoste, complet ascunsă de Nicolae Ceaușescu. 

„Elena Ceaușescu m-a plăcut din prima și, de fiecare dată, mă voia în prezentările private și spunea că vrea ca eu să îi dau eu buchetele de flori! Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat…”, declara, cu ceva timp în urmă, Cătălin Botezatu.

Într-un interviu recent, Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă zvonurile referitoare la relația cu Elena Ceaușescu sunt adevărate. Acesta, deși nu a oferit un răspuns categoric, a dat de înțeles că ar fi fost mult mai apropiat de tovarășă decât se știa.
„Toate prezentările de care tu vorbești erau private. Și la aceste prezentări participau toți colegii mei și colegele mele. Într-adevăr, da, eram unul din preferați, eu știu manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor de a intra în această prezentare, de către cei din sistemul de securitate. Iar la ultima întrebare (dacă a fost amantul Elenei Ceaușescu), lasă-mă să nu îți răspund. Altă întrebare”, a spus el într-o emisiune mondenă.

Dacă vrei să cunoști mai multe despre viața familiei Ceaușescu, urmărește documentarul „Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator” pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni