• PRO TV
  • Adriano Celentano și Claudia Mori au o căsnicie de 60 de ani. Cum au reușit să păstreze un mariaj fericit

Adriano Celentano și Claudia Mori au o căsnicie de 60 de ani. Cum au reușit să păstreze un mariaj fericit

Adriano Celentano și Claudia Mori au o căsnicie de 60 de ani. Cum au reușit să păstreze un mariaj fericit

Au trecut aproape 60 de ani de când Adriano Celentano și Claudia Mori au spus „Da!” în biserica San Francesco din Grosseto.

Ei au ales data 14 iulie 1964 și o oră mai puțin obișnuită, 14.30 dimineața, pentru a scăpa de asaltul fotografilor și reporterilor care îi urmăreau săptămâni întregi. Nu odată, puterea dragostei lor a fost testată de diferite întâmplări nefericite. Puțini știu că soția celebrului cântăreț a fost cea care și-a asumat toată povara organizării vieții lor profesionale și de familie.

Gallery

Cum a început povestea de dragoste dintre Adriano Celentano și Claudia Mori

Il Molleggiato” (așa cum mai era numit cântărețul italian), și Claudia Mori s-au cunoscut la începutul anilor '60, când Adriano era deja o legendă care vindea milioane de discuri. Povestea lor de dragoste a început pe platourile de filmare ale filmului ''A Strange Type'' în 1963, unde au jucat împreună pentru prima dată. A fost dragoste la prima vedere pentru  Adriano, care a părăsit-o pe Milena Cantù și, un an mai târziu, se căsătorerște cu Claudia Moroni (numele adevărat al lui Mori).

Un mariaj trainic, care s-a transformat într-un parteneriat

După nuntă, cei doi au format o legătură stânsă nu doar în viața de familie, dar și în cea profesională. Claudia devine coloana vertebrală și arhitectul activităților editoriale ale casei de discuri de familie (DVD-uri, internet, cărți, ficțiune), precum și managerul-agent al soțului ei. Cei care îi cunosc bine spun că Claudia și-a asumat toată povara organizării vieții lor profesionale și de familie pentru a-l lăsa pe Adriano să-și concentreze toată energia pe activitatea sa artistică. Și judecând după rezultate, care l-au văzut în fruntea vânzărilor record și a ratingurilor de televiziune de peste 50 de ani, s-ar spune că parteneriatul a funcționat foarte bine, scrie today.it

Infedelitatea lui Adriano Celentano

Ani de zile a fost clasicul „secret deschis”: toată lumea știa, dar nimeni nu a vorbit despre asta. Apoi, în 2014, Adriano Celentano, care avea 82 de ani, a decis să vorbească public despre infidelitatea comisă la începutul anilor 1980 cu colega sa Ornella Muti, în vârstă de 65 de ani, Pe atunci era deja căsătorit cu Claudia Mori.

Adriano a reiterat, cu alte cuvinte, dragostea care l-a legat mereu de soția sa, și a atins tema infidelității doar superficial: „Între mine și Claudia a existat întotdeauna dragoste. Am trecut printr-o criză, acum 20 sau poate 30 de ani”, a declarat el, dar „suntem o familie unită”. În ciuda unei „abateri” de acum patruzeci de ani.

Claudia Mori spunea că „eram amândoi geloși, eu am fost cea care l-a făcut pe Adriano să sufere, iar el a reacționat”

Actrița a adăugat apoi că Adriano s-a simțit singur. Nu a fost o trădare a iubirii. Dragostea a fost mereu acolo între el și mine, foarte puternică. Am continuat să fim foarte îndrăgostiți unul de celălalt, încă îl iubesc foarte mult pe Adriano , care este un om profund, bun, cinstit și corect”, scrie iodonna.it

„Adriano a fost singura infidelitate din viața mea”, a ținut să precizeze actrița Ornella Muti, care a împărțit două platouri de filmare cu „il Molleggiato”, cel din The Taming of the Shrew și Crazy Innamorato, un film din 1981 pe platoul căruia a izbucnit scânteia dintre cei doi.

Adriano Celentano are în prezent 86 de ani, iar Claudia Mori are 79 de ani. Cei doi au împreună trei copii.

Sursă foto: Getty Images/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni