• PRO TV
  • Regele Charles, internat în același spital în care e Kate Middleton, pentru operația de prostată. Dezvăluirea unui apropiat al familiei regale

Regele Charles, internat în același spital în care e Kate Middleton, pentru operația de prostată. Dezvăluirea unui apropiat al familiei regale

Regele Charles, internat în același spital în care e Kate Middleton, pentru operația de prostată. Dezvăluirea unui apropiat al familiei regale

Programat pentru o operație la prostată, Regele Charles a ajuns, alături de soția lui, Camilla, la The London Clinic, un spital clinic din Marylebone, acolo unde nora sa, Kate Middleton, se recuperează după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o.

Gallery

După operația programată pentru azi, este de așteptat ca Regele să mai stea încă două nopți internat, sub supravegherea medicilor.

Miercurea trecută, Prințesa de Wales a anunțat că a trecut cu bine peste o operație abdominală și că are nevoie de aproape două săptămâni pentru a se recupera. La scurt timp, a venit și vestea că regele are nevoie de o intervenție de corecție pentru prostata lui mărită.
De atunci, nici Palatul Buckinham, nici Palatul Kensington nu au mai dat nicio veste.

Pentru fanii care se întreabă de ce atât mister în jurul operației lui Kate Middleton, un apropiat de la palat a dezvăluit, sub protecția anonimatului, pentru publicația People: ”Este un subiect sensibil pentru a vorbi deschis despre el. Oamenii s-ar fi putut gândi la ceea ce e mai rău”.

În orice caz, pentru că Regele a vorbit cu sinceritate despre problema sa, în unele zone ale Marii Britanii, controalele la prostată au atins un număr fără precedent, bărbații grăbindu-se să vadă dacă sunt bine în această privință.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni