• PRO TV
  • Cătălin Măruță a împlinit 46 de ani! Mesajul emoționant transmis de prezentator, pe rețelele de socializare

Cătălin Măruță a împlinit 46 de ani! Mesajul emoționant transmis de prezentator, pe rețelele de socializare

Cătălin Măruță  a împlinit 46 de ani! Mesajul emoționant transmis de prezentator, pe rețelele de socializare

Este zi de sărbătoare în familia Măruță! Simpaticul prezentator de la PRO TV, Cătălin Măruță, împlinește astăzi, 27 ianuarie, 46 de ani.

Gallery

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. Acesta și-a făcut debutul la PRO TV pe 22 septembrie, 2007, ca moderator al emisiunii "Happy Hour". Ulterior, numele emisiunii a devenit "La Măruță" și este una dintre cele mai vizionate producții ale postului  TV.

Astăzi, pe 27 ianuarie 2024, Cătălin Măruță a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani. Evenimentul a fost marcat de prezentator pe rețelele de socializare, cu o postare în care apare alături de familia lui. Aceștia se află într-o mini-vacanță la o pensiune din județul Prahova.

„Ultimul an a trecut cu o viteză uimitoare și am rămas cu multe amintiri frumoase!
La 46 de ani, simt că pot privi cu aceeași bucurie și spre trecut, și spre viitor. Am sentimentul că am făcut mereu tot ce am putut și cu cele mai bune intenții, iar viitorul sper ca va fi la fel de interesant. Cu fiecare an care trece, sunt din ce in ce mai convins că lucrurile simple sunt cele care contează cel mai mult: timp cu familia, sănătate, motive să râzi, dimineți în care timpul nu prea contează și îi ai aproape doar pe cei dragi.”, a scris Cătălin Măruță cu ocazia zilei sale de naștere. 

Cătălin Măruță, un prezentator TV de nota 10

Cătălin s-a născut pe 27 ianuarie 1978 la Târgu Jiu. Este unicul copil al lui Constantin și Rusalina Măruță. Prezentatorul spune, ori de câte ori are ocazia, cât de recunoscător le este părinților lui pentru educația pe care a primit-o și pentru în felul în care l-au crescut.

Cu toate că meseria de prezentator i se potrivește perfect, Cătălin nu și-a dorit în tinerețe să urmeze o carieră în televiziune. Când era mic se gândea la tot felul de meserii din diferite domenii, de la agent de circulație, până la geolog sau avocat. După ce a terminat liceul, Cătălin a decis să se înscrie la Facultatea de Drept. Însă, în timpul studenției și-a dat seama care era vocația lui.

„Eh, au fost multe bătăi de cap ! De la agent de circulație, marinar, pilot, miner, pompier, salvamontist, până la geolog sau avocat. Ultima opțiune s-a concretizat în studiile de specialitate, pentru că am absolvit Facultatea de Drept. Dar am ajuns în televiziune, unde n-am crezut să calc vreodată”, a spus Cătălin pentru PRO TV.

În timpul facultății, Cătălin s-a angajat la un post de radio, iar de acolo a plecat la postul TV Nova. Pe data de 22 septembrie 2007 a ajuns în PRO TV, ca moderator al emisiunii „Happy Hour”, unde a reușit tot timpul să-și înveselească publicul cu farsele pe care le făcea colegilor de breaslă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni