• PRO TV
  • Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești în momentul în care un bărbat a luat-o la dans pe Cristina Pucean. Videoclip viral pe TikTok

Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești în momentul în care un bărbat a luat-o la dans pe Cristina Pucean. Videoclip viral pe TikTok

Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești în momentul în care un bărbat a luat-o la dans pe Cristina Pucean. Videoclip viral pe TikTok

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au lăsat filmați în timpul unui eveniment la care au fost invitați să cânte, să danseze și să întrețină o atmosferă de petrecere, pentru toți invitații. La un moment dat, un bărbat aruncă cu bani în iubita manelistului, apoi începe să se miște pe ritmuri de manele, lângă ea.

Gallery

​Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi atrăgând atenția atât datorită profesiei lor, cât și grație personalității de care dau dovadă cu fiecare apariție publică. Aceștia nu doar că fac echipă în viața de zi cu zi, ci se și completează pe scenă, acolo unde manelistul își cântă melodiile celebre, iar blodina se mișcă pe ritmurile iubitului său. 

Recent, aceștia au fost invitați să cânte la o zi de naștere, acolo unde Cristina Pucean a schimbat mai multe ținute, iar Bogdan de la Ploiești și-a cântat aproape toate melodiile pe care le-a lansat de-a lungul anilor. În tot acest timp, cei doi au fost filmați de participanții la eveniment, iar imaginile s-au viralizat rapid în mediul online. 

La un moment dat, sărbătoritul s-a apropiat de Cristina Pucean și a început să arunce cu bani în ea. Ulterior, a luat-o la dans, iar în acel moment privirile internauților au fost îndreptate către Bogdan de la Ploiești. Contrar așteptărilor, manelistul și-a continuat prestația artistică, știind că meseria iubitei sale trebuie să implice și interacțiune cu alți bărbați.

@cristinapuceann.haz

♬ sunet original - CRISTINA PUCEAN

Fanii au reacționat imediat, cand au văzut imaginile cu Cristina Pucean și sărbătoritul:

„Mai Bogdane păi dacă tu o mai lași să danseze…” // „dacă eu eram Bogdan ala își lua bătaie” // „frumos din partea ta ca l ai invitat la dans, merita” // „Se lasă cu scandal!”

Sursă foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni