• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti s-au dat de gol. Locul mirific în care au petrecut câteva zile

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti s-au dat de gol. Locul mirific în care au petrecut câteva zile

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti s-au dat de gol. Locul mirific în care au petrecut câteva zile

Fanii lui Leonardo DiCaprio sunt topiți după Vittoria Ceretti, noua cucerire a actorului. Mulți cred că starul de la Hollywood va spune în curând adio burlăciei și o va cere de soție pe frumoasa italiancă, în vârstă de 25 de ani. Cei doi încearcă să petreacă mai mult timp împreună, chiar dacă au joburi solicitante.

Cele mai noi imagini, publicate de Vittoria Ceretti pe contul ei de Instagram, au stârnit și mai mult entuziasmul fanilor. Aceștia sunt convinși că modelul italian a fost alături de Leonardo DiCaprio în localitatea în care se află platourile de filmare ale noului film în care joacă. Mai exact, ar fi vorba de orașul Eureka din California de Nord. 

Recent, TMZ a obținut un videoclip cu actorul de pe platourile de filmare din California de Nord, unde era îmbrăcat modest, cu un palton și cu ochelari, în timp ce filma pentru noul său rol, alături de echipa lui Paul Thomas Anderson

Anterior, Deadline scria că anul acesta Leonardo DiCaprio ar putea începe filmările, alături de Sean Penn și Regina Hall, într-un film produs de Paul Thomas Anderson. Titlul încă nu a fost dezvăluit. 

​După ce Vittoria Ceretti a publicat poze din Sequoia Park Zoo, fanii și-au dat seama imediat că a venit în SUA, ca să fie alături de Leonardo pentru câteva zile, înainte de prezentarea de modă Jacquemus Fashion Show din Franța. (Vezi mai multe imagini în galeria foto)

Vittoria Ceretti a fost surprinsă cu un buchet de flori în mână, iar admiratorii bănuiesc că Leonardo este un partener foarte romantic. 

Gallery

​„Unde este acest loc?”, „Este California de Nord, unde Leonardo filmează pentru noul său film”, „Aceste poze - arta lui Leonardo”, „Vittoria este o frumusețe naturală”, „Ce dulce e”, „Te rugăm, postează un selfie cu el”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor. 

Sursă foto: Instagram, Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni