• PRO TV
  • Kim Kardashian și Kanye West, întâlnire de gradul zero! Artistul și-a acoperit fața, în timp ce starleta a ieșit din casă într-o bustieră și o blană de 13.000 de dolari

Kim Kardashian și Kanye West, întâlnire de gradul zero! Artistul și-a acoperit fața, în timp ce starleta a ieșit din casă într-o bustieră și o blană de 13.000 de dolari

Kim Kardashian și Kanye West, întâlnire de gradul zero! Artistul și-a acoperit fața, în timp ce starleta a ieșit din casă într-o bustieră și o blană de 13.000 de dolari

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat în februarie 2021, deși rapperul a încercat de mai multe ori, fără succes însă, să se împace cu fosta soție. Dacă la început au fost tensiuni între cei doi și s-au evitat pe cât de mult posibil, recent paparazzii i-au surprins împreună în oraș.

Gallery

Kim și Kanye au fost fotografiați la Nobu, un restaurant exclusivist din Malibu. Antreprenoarea și rapperul au luat cina alături de fiica lor, North West (10 ani), și colegii acesteia de la școală.

Foștii soți au ajuns la câteva minute distanță și au fost însoțiți de gărzile de corp.

Kim Kardashian a atras toate privirile cu ținuta sa, în timp ce Kanye a optat încă o dată pentru un look bizar și și-a acoperit complet capul cu o cagulă ușor transparentă.

Fondatoarea Skims a purtat o pereche de pantaloni de blană, o bustieră super sexy și o haină de blană, creație a brandului Prada, în valoare de 13.000 de dolari, potrivit Page Six.

Kim și-a completat look-ul all black cu o geantă Balenciaga argintie, în formă de pantof cu toc, iar în picioare a purtat o pereche de botine negre ascuțite. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

North și prietenele ei s-au asortat și au purtat bluze supradimensionate inscripționate cu „Vultures” pentru sărbători viitoarea lansare a albumului lui Kanye West, „Vultures”.

Kim și Kanye au împreună patru copii: North (10 ani), Saint (8 ani), Chicago (5 ani) și Psalm (4 ani). Cei doi au custodie comună după divorț, iar fiica North este văzută deseori în compania tatălui său.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni