• PRO TV
  • Cum arăta Cristina Pucean înainte de operații și fără extensii, la Miss Piranda 2011. Fanii nu au recunoscut-o: „Nici nu seamănă cu ea”

Cum arăta Cristina Pucean înainte de operații și fără extensii, la Miss Piranda 2011. Fanii nu au recunoscut-o: „Nici nu seamănă cu ea”

Cum arăta Cristina Pucean înainte de operații și fără extensii, la Miss Piranda 2011. Fanii nu au recunoscut-o: „Nici nu seamănă cu ea”

Cristina Pucean făcea senzație cu mișcările ei senzuale, încă din 2011. Iubita lui Bogdan de la Ploiești participa constant la concursuri de dans, iar videoclipurile cu ea în tinerețe s-au viralizat rapid în mediul online.

Gallery

​Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute și apreciate dansatoare din România, aceasta făcându-se remarcată odată cu apariția ei în show-ul fenomen „Românii au talent”. Anii au trecut, iar oamenii care au văzut-o pe micile ecrane și-au arătat susținerea față de ea pe rețelele de socializare. Ulterior, blondina l-a cunoscut pe Bogdan de la Ploiești, iar relația lor este admirată de sute de mii de oameni. 

Dacă acum Cristina Pucean are silicoane, buze injectate cu acid hialuronic, o rinoplastie și părul lung și blond, în trecut nu se prezenta deloc așa! În anul 2011, iubita lui Bogdan de la Ploiești participa la „Miss Piranda” și arăta complet diferit. Imaginile cu ea s-au viralizat abia acum, în 2024, iar fanii au rămas surprinși de înfățișarea Cristinei, fără operații sau extensii:

@lbemanelevechi Miss Piranda 2011 @CRISTINA PUCEAN #miss #piranda #2011 #copiludeaur #cristinapucean #foryou #dans #manele #trending ♬ original sound - Manele Boostate

Aceștia nu au rămas indiferenți și au lăsat peste 300 de comentarii la videoclipul viral:

„Dacă era așa acum, n-o mai lua Bogdan” // „Doaaamne, nu te recunosc!” // „Nici nu mai seamănă cu ea” // „Asta este adevarata Cristina Pucean nu ce se vede ea păpușa Barbie” // „Și Cristina unde este ca eu nu o văd?” // „voință, ambiție, muncă și acum știe toată România de Cristina Pucean, până și ăia care spun "cine-i asta", știu de fapt cine e, bravo ei!!!” // „Ce evoluție!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Sursă foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni