• PRO TV
  • Cum reușește Laura Cosoi să se împartă între carieră și familie. Actrița se pregătește să nască a patra oară: „Am timp și pentru mine”

Cum reușește Laura Cosoi să se împartă între carieră și familie. Actrița se pregătește să nască a patra oară: „Am timp și pentru mine”

Cum reușește Laura Cosoi să se împartă între carieră și familie. Actrița se pregătește să nască a patra oară: „Am timp și pentru mine”

Laura Cosoi își mărește familia, fiind însărcinată pentru a patra oară. Actrița a aflat, de curând, și sexul bebelușului, dar încă îl ține ascuns.

Gallery

​În primii ani de viață ai unui copil, mamele nu mai au timp pentru ele, nevoile copilului fiind cele mai importante. Are trei copii, este însărcinată cu cel de-al patrulea, dar Laura Cosoi pare să fie excepția de la regulă.

Laura Cosoi este o mamă eroină

La finalul anului 2023, Laura Cosoi și-a pierdut mama, dar, după doar câteva zile, și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru a patra oară.

De curând, actrița a mărturisit cum reușește să se împartă între viața de familie și partea profesională, pentru ca niciuna dintre ele să nu fie neglijată. Aceasta a recunoscut că se bazează mereu pe ajutorul soțul și pe cel al socrilor și reușește chiar să aibă și câteva momente pentru ea.

„Nu e greu. Depinde cum ești obișnuit. Acum, nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Nu mă plâng, mai am timp și pentru mine.

Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și nu, nu am nicio obligație față de nimeni. Trebuie să fiu eu bine. Mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”¸a povestit Laura Cosoi, conform Click.

Laura Cosoi nu s-a obișnuit cu moartea mamei

Ligia Cosoi a murit, după o luptă îndelungată cu cancerul. Actriței i-a fost extrem de greu să se despartă de ea, iar faptul că este însărcinată a patra oară o face să simtă sentimente amestecate.

În mediul online, le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături cu mesaje, după ce a anunțat moartea mamei sale și a recunoscut că este foarte vulnerabilă în aceste momente, deoarece suferă pentru mama ei, în timp ce se bucură că va mai avea un copil.

Mai mult decât atât, a mărturisit că ultimii ani din viața ei au fost extrem de grei, deoarece și-a pierdut tatăl și, acum, a rămas și fără cea care i-a dat viață.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni