• PRO TV
  • Laura Cosoi, descoperire uimitoare în biblioteca mamei sale! Ce a găsit vedeta după ce aceasta s-a stins din viață

Laura Cosoi, descoperire uimitoare în biblioteca mamei sale! Ce a găsit vedeta după ce aceasta s-a stins din viață

Laura Cosoi, descoperire uimitoare în biblioteca mamei sale! Ce a găsit vedeta după ce aceasta s-a stins din viață

În urmă cu scurt timp, Laura Cosoi a vizitat casa în care locuia regretata sa mamă și a rămas complet uimită de ceea ce a descoperit chiar în biblioteca acesteia.

Gallery

​Laura Cosoi trece printr-o perioadă extrem de dificilă după ce mama sa, pe care a iubit-o nespus de mult, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Cu inima frântă, vedeta a vizitat locuința în care a copilărit pentru a-și aduce aminte de cea care i-a dat viață, iar ceea ce avea să găsească a uimit-o complet.

Căutând printre lucrurile mamei sale, Laura Cosoi a găsit o amintire de-a dreptul emoționantă. În bibliotecă, printre cărți, actrița a dat de o imagine de pe vremea când fiica sa, Rita, avea doar un an. Copleșită de sentimente, vedeta a decis să împărtășeasă totul și cu fanii săi din mediul online. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA DE MAI SUS)

„Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, când ne gândeam că va fi o vizită relaxantă, dar ea a început să meargă și să descopere lumea. Eram deja epuizată spre final! Mama mi-a făcut poza și am găsit-o printre cărți.Era printre momentele ei preferate”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Laura Cosoi, care este însărcinată pentru a patra oară, a avut o relație specială cu mama sa și cu fiecare ocazie spunea că întotdeauna a avut parte de susținete completă din partea ei.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat.

Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria”, spunea vedeta.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni