• PRO TV
  • Fiul lui Radu Mazăre, petrecere pe lux și opulență. Cum a sărbătorit Răducu de ziua lui

Fiul lui Radu Mazăre, petrecere pe lux și opulență. Cum a sărbătorit Răducu de ziua lui

Fiul lui Radu Mazăre, petrecere pe lux și opulență. Cum a sărbătorit Răducu de ziua lui

Fiul lui Radu Mazăre a împlinit 30 de ani, un bun prilej pentru a da o petrecere de pomină la un restaurant de lux din Constanța.

Gallery

Răducu are cu cine semăna, se pare că tânărul a moștenit apetitul pentru distracție de la tatăl său. Chiar dacă nu a ajuns la notorietatea fostului primar din Constanța, e bine, tânărul este un personaj destul de cunoscut în lumea mondenă.

Radu Mazăre Jr., petrecere de pomină de ziua lui

Radu Mazăre Jr., fiul fostului edil, a sărbătorit miercuri seară, 1 februarie, împlinirea frumoasei vârste de 30 de ani. Fix în aceeași zi, în urmă cu doi ani, mascații au descins peste el. Dar, se pare că scenariul nu s-a repetat și în acest an. Împlinirea acestei vârste n-avea cum să fie sărbătorită altfel decât în stilul ”Radu Mazăre”, potrivit evz.ro.

Răducu a petrecut într-un restaurant de lux din Constanța. Printre invitați s-au numărat prietenii apropiați cât și avocata tatălui său.

Fiul lui Radu Mazăre vinde case în Republica Dominicană

Răducu nu este interesat de viața politică, ci se mândrește cu faptul că vinde locuințe în Capitală, pe litoralul Mării Negre precum și în Dubai. Iar portofoliul lui nu se oprește aici. În luna noiembrie a anului trecut, fiul lui Radu Mazăre a scos la lumină și proiectul din Caraibe. Tot pe atunci, a dezvăluit la un post de televiziune despre cum a ajuns să vândă locuințele din Dominicană, notează portalul reteteșivedete.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni