• PRO TV
  • Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Taylor Swift, un exemplu de eleganță și rafinament

Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Taylor Swift, un exemplu de eleganță și rafinament

Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Taylor Swift, un exemplu de eleganță și rafinament

Taylor Swift a fost regina covorului roșu la decernarea Premiilor Grammy, chiar dacă, în cadrul ceremoniei, a pierdut cele mai importante trofee în fata lui Billie Eilish sau Miley Cyrus. A luat însa cel mai important premiu al serii - Album of the Year.

 Taylor a fost un exemplu de eleganță și rafinament, într-o superbă rochie Schiaparelli, cu umerii goi și cu șliț adânc, accesorizată cu mai multe coliere și o pereche de mănuși negre.

Vezi aici LISTA CÂȘTIGĂTORILOR de la Premiile Grammy 2024.

Gallery

Taylor Swift, care a primit trofeul Best Pop Vocal Album pentru Midnights, și-a anunțat fanii că pregătește un nou album.

Miley Cyrus a avut unul dintre cele mai îndrăznețe look-uri de pe covorul roșu al Premiilor Grammy. Artista, care a câștigat trofeul Best Pop Solo Performance pentru Flowers, și-a etalat silueta impecabilă într-o creație aurie Maison Margiela.

Dua Lipa a atras toate privirile într-o rochie argintie Courreges, iar fiica lui Michael Jackson, Paris, a ales o ținută cu abdomenul la vedere.

Heidi Klum a fost imposibil de ignorat într-o rochie neagră, care i-a pus perfect silueta de supermodel în valoare.

Billie Eilish, care a luat trofeul Song of The Year pentru "What Was I Made For?", s-a încadrat, ca de obicei, la "cel mai prost îmbrăcate vedete".

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni