• PRO TV
  • Cum a reacționat Lidia Buble după ce sora ei mai mică, Lorena, a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Cum a reacționat Lidia Buble după ce sora ei mai mică, Lorena, a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Cum a reacționat Lidia Buble după ce sora ei mai mică, Lorena, a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Lidia Buble a reacționat după ce sora ei, Lorena, a anunțat că a fost cerută în căsătorie. Artista, în vârstă de 30 de ani, este singura dintre surori care nu s-a măritat și i-a transmis un mesaj radical surorii ei mai mici.

Gallery

Ce i-a transmis Lidia Buble surorii ei, Lorena, după ce a fost cerută în căsătorie

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă. Artista mai are 10 frați. Recent, cea mai mică dintre fete, Lorena, în vârstă de 22 de ani, a fost cerută în căsătorie.

Este bine cunoscut faptul că artista visează să aibă o familie numeroasă, după modelul familiei sale, însă nu a fost să fie.

Se pare că sora ei mai mică, Lorena, i-a luat-o înainte cântăreței. La 22 de ani, mezina familiei Buble, este pregătită să-și întemeieze propria familie. Lidia Buble a avut o reacție surprinzătoare atunci când sora ei a anunțat că a fost cerută în căsătorie.

„M-ai lăsat singură la necaz… Te măriți și tu! Cum rămâne cu planurile alea, că nu ne mărităm niciodată?”, a transmis Lidia Buble pe Instagram, în timp ce o filma sora ei, Diana.

„Rămâi ultima nemăritată!”, o tachinează sora ei, Diana.

„Râzi de mine sau ce? Dă-vă-ncolo! De acum încolo, vedeți că o să vă scot ochii pe viață! Acum câțiva ani, înainte de nunta ta, ce jurăminte arzătoare făceam noi, că nu ne mărităm niciodată? Ce planuri mărețe am avut noi… Că o să stăm toate trei în casă, să ne distrăm… M-ați părăsit, m-ați aruncat așa, ca pe o măsea stricată! Acum și Lori se duce… Lasă că rămân eu fata bătrână!

„Lasă, tu crezi că n-am eu plan de rezervă? Acum am nepoatele, în ele îmi pun baza! Acum îmi luați și banii! Ziceam că pun și eu la saltea, acum trebuie să pun in plic! Lasă că plec eu în străinezia cu nepoatele!”, a continuat Lidia Buble, străduindu-se să fie serioasă, printre hohotele de râs ale surorii ei.

„Unde mai pui că se mută Lori la Bistrița?”, îi dă Diana vestea care a picat ca un trăsnet.

„Cu asta ai pus capac! Tu la Deva, aia la Bistrița, aia în Austria, aia în Spania, eu la București… Ca un pumnal în inimă! Inima mea e frântă, ca emoticonul ăla de pe Instagram. Râzi, că râzi pe necazul meu, dar lasă că mă încarc eu de Sus cu putere și mă ridic eu.Când mă gândesc că am avut-o în mână pe Lori și am scăpat-o printre degete! Vă dau block tuturor! M-ați lăsat singură, chiar trebuie să vă simțiți vinovate! Cum să vin eu la nunta ta, Lori? Să stau acolo în față și tu să treci în rochie de mireasă… Nici Mureșul nu te mai spală. De ieri, de când ai făcut postarea că te măriți, eu n-am putut să dorm!”, a răbufnit Lidia Buble, în hohotele de râs ale surorii sale, Diana.

„Scuze, Lidi! God dit it!”, i-a răspuns Lorena, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni