• PRO TV
  • Megan Fox a șocat audiența după ce a apărut AȘA pe covorul roșu! Ce purta pe sub haina de blană actrița care și-a vopsit părul roz

Megan Fox a șocat audiența după ce a apărut AȘA pe covorul roșu! Ce purta pe sub haina de blană actrița care și-a vopsit părul roz

Megan Fox a șocat audiența după ce a apărut AȘA pe covorul roșu! Ce purta pe sub haina de blană actrița care și-a vopsit părul roz

Cu părul roz și într-o rochie de plasă prin care s-a văzut tot! Așa a apărut pe covorul roșu actrița care a fost desemnată în trecut „cea mai sexy femeie din lume”.

Gallery

​De când s-a cuplat cu rapperul Machine Gun Kelly, Megan Fox a devenit o prezență constantă la galele din industria muzicală. Anul acesta, actrița nu a participat la decernarea premiilor Grammy, însă a făcut furori la o petrecere dată în cinstea evenimentului.

Vedeta a participat la Janie Grammy Awards Viewing Party, care a avut loc la Hollywood Palladium, iar paparazzii prezenți la eveniment au surprins câteva cadre spectaculoase cu iubita lui Machine Gun Kelly.

Actrița și-a schimbat look-ul și și-a vopsit părul în culoarea roz. Cu o haină voluminoasă de blană și sandale cu platforme uriașe în picioare, Megan a șocat audiența după ce a renunțat la haină.

Megan a demonstrat încă o dată că este total lipsită de inhibiții. Actrița purta o rochie metalică, din plasă, complet transparentă. Megan și-a acoperit sfârcurile cu plasturi invizibili și a ales o pereche de bikini nude. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Ce spune Megan Fox despre stilul ei vestimentar

Megan a vorbit recent într-un interviu despre stilul ei vestimentar. „Învăț să folosesc moda într-un mod care să reflecte cine sunt acum. Dar pentru mult timp nu am folosit-o pentru că sufeream cu adevărat de acea întrebare existențială: "Ei bine, cine sunt eu?”.

Ea a adăugat: „Acum experimentez cu piese foarte mari sau cu lucruri care nu sunt neapărat atât de revelatoare. Dar apoi există o parte din mine care spune: 'nu, trebuie să fiu goală în această zi'. Nu am un stil consecvent. Depinde doar de ceea ce simt în acel moment”.

 Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni