• PRO TV
  • Cumicu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de rap din România, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare

Cumicu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de rap din România, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare

Cumicu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de rap din România, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare

Cumicu, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi underground, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri.

Gallery

​Rapperul clujean Cumicu, pe numele său adevărat Raul Alin Giurgiu, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare, pentru trafic de droguri. Polițiștii l-au prins în flagrant, la scurt timp după ce artistul a cumpărat din Spania 4,5 kg de cannabis pe care l-a transportat ilegal în România. 

Magistrații au transmis că decizia nu este una definitivă și că poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia. În acest moment, tânărul se află în arest prezentiv la Penitenciarul Aiud. 

Cumicu și-a recunoscut fapta. Ce a declarat în timpul anchetei

Cumicu a recunoscut în fața polițiștilor faptul că a cumpărat droguri din Spania, atât cu scopul de a le vinde în România, cât și pentru consumul propriu. Acesta, în schimb, și-a protejat prietenul care se afla cu el în mașină la momentul flagrantului, susținând că tânărul nu știa ce se afla în interiorul pachetelor.

„Am dat pe droguri în jur de 9.000 euro. Eu m-am ocupat de vidare. Hainele erau ale mele, toate. Plata am făcut-o cu bani cash. Voiam să țin o parte din droguri pentru mine, iar cealaltă parte să încerc să o dau>. Totodată a subliniat faptul că suspectul (n.r. – persoana prinsă cu el în mașină la flagrant) nu știa că în colete se află droguri, aspect ce se coroborează cu declarația celui din urmă, care a negat orice implicare”, a declarat Cumicu în timpul anchetei, potrivit alba24.ro.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni