• PRO TV
  • Codin Maticiuc vorbește despre trecutul Sofiei Vergara și legătura ei cu un mafiot: „Legenda spune că el a pus umărul la ridicarea ei”

Codin Maticiuc vorbește despre trecutul Sofiei Vergara și legătura ei cu un mafiot: „Legenda spune că el a pus umărul la ridicarea ei”

Codin Maticiuc vorbește despre trecutul Sofiei Vergara și legătura ei cu un mafiot: „Legenda spune că el a pus umărul la ridicarea ei”

După ce Sofia Vergara a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV, vorbind despre rolul Griseldei, în serialul cu același nume, Codin Maticiuc vine cu o poveste interesantă despre trecutul actriței. Actorul, care a locuit la Miami, și-a delectat fanii cu detalii neștiute despre viața vedetei de origine columbiană.

Pe canalul său de YouTube, Codin Maticiuc publică adesea înregistrări pe diverse teme, de la cele legate de lumea filmului până la cele ce țin de cotidian și experiență de viață. 

Recent, a abordat noul serial „Griselda”, cu Sofia Vergara în rolul principal. 

„Sofia Vergara și Mafia Cosa Nostra. Este o poveste adevărată ce urmează să vă spun. Am văzut serialul, mi se pare foarte bun. E cu o tipă care a condus mafia din Miami. Griselda Blanco se numea și a ținut în mână toată cocaina din Miami timp de vreo 30 de ani. Sofia Vergara face un rol excepțional. Este total diferit de ce a făcut ea până acum în Modern Family și mi-am adus aminte să vă spun această poveste care este 100% adevărată. Am aflat-o când am locuit în Miami”, își începe Codin Maticiuc povestirea. Vezi continuarea în materialul video:

Codin Maticiuc povestește despre legătura actriței de la Hollywood cu un mafiot, care se presupune că ar fi ajutat-o să se ridice în carieră.

„Înainte de a fi arestat ( n.r. Chris Paciello), el a fost iubitul Sofiei Vergara. Legenda spune că înainte să se ducă la închisoare, înainte să fie transferat de la Miami la New York, a vorbit cu niște persoane influente de la Hollywood pe care le știa foarte bine și le-a cerut să aibă grijă de Sofia. Adică a spus, bă uite, v-o trimit pe Sofia Vergara la Los Angeles. Eu nu mai am cum să am grijă de ea. Vă rog să-i dați posibilitatea să meargă la castinguri, să aveți grijă să joace, să participe la proiecte și așa mai departe. Legenda spune că Chris Paciello a pus umărul în ridicarea Sofiei Vergara”.

Gallery

Recent, Sofia Vergara a oferit un interviu special corespondentului Vorbește lumea, Bianca Purcărea. Actrița a spus că își dorește să viziteze România.

Sofia Vergara: "Vă pup pe toți! Cred că voi petrece următorul Crăciun în România pentru că una dintre cele mai bune prietene ale mele, Anastasia (Soare), mi-a promis că mă aduce!"


Codin Maticiu interpretează rolul lui Iulică în serialul Clanul.

Au mai rămas câteva zile până la sezonul final din CLANUL! Cei de acasă au urmărit, încă de la primul episod, povestea personajelor, iar acum a venit timpul să aflăm cine a rămas cu datorii pentru că întotdeauna... Păcatele se plătesc! Pe 19 februarie, de la 20:30, așteptarea va lua sfârșit, la PRO TV și pe VOYO!

Sursă foto: Instagram/ Codin Maticiuc

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni