• PRO TV
  • Cine este și cu ce se ocupă Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra. Ambele sunt stabilite peste ocean și au ajuns, de mai multe ori, în presa americană

Cine este și cu ce se ocupă Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra. Ambele sunt stabilite peste ocean și au ajuns, de mai multe ori, în presa americană

Cine este și cu ce se ocupă Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra. Ambele sunt stabilite peste ocean și au ajuns, de mai multe ori, în presa americană

Carmen Harra, în vârstă de 67 de ani, are o fiică, Alexandra Harra, de 36 de ani. Cele două sunt cunoscute în presa de peste ocean și lucrează împreună la mai multe proiecte.

Gallery

Alexandra Harra și mama ei, Carmen Harra, au lansat o carte împreună, iar job-ul de pe urma căruia fac bani este asemănător.

Cu ce se ocupă Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra

În timp ce Carmen Harra prezice evenimente din mai multe sectoare, fiica ei nu are atât de multe apariții, dar face și ea bani frumoși. Aceasta este consilier de relații în cuplu, după ce a dezvoltat o pasiune pentru acest domeniu, prin prisma meseriei mamei sale.

Alexandra Harra și-a însușit tehnici importante de terapie și ajută cuplurile cu probleme să găsească cea mai bună modalitate prin care să le rezolve, pentru a rămâne împreună. De asemenea, este editor la diverse publicații și scrie cărți, pe cont propriu sau alături de mama ei.

„Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. Este editorialist, iar cea mai nouă carte pe care a scris-o se bucură, deja, de succes peste ocean”, este menționat în presa din America.

Alexandra Harra este mamă de fetiță

Pentru micuța ei, fiica lui Carmen Harra nu a ales un nume prea diferit de al său, fiind vorba de Alexandrina. Mai mult decât atât, Carmen Harra și Alexandra cred că micuța Alexandrina este un adevărat dar.

Clarvăzătoarea a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că ziua în care fiica ei a aflat că este însărcinată a fost ziua în care mama sa a decedat, fiind convinsă că este vorba, de fapt, despre o reîncarnare.

„Eu am o relație specială cu acest copil. Cred că este încarnarea mamei mele. Alexandra a aflat că este gravidă chiar în ziua și luna în care a murit mama mea. Eu am știut că va fi o fetiță și am spus că o să o numim Alexandrina, acesta era numele mamei mele.

Cum crește mai măricică, începe să mi se confirme că, într-adevăr, este mama mea, care a venit înapoi. Există posibilitatea ca un suflet să vină înapoi în corpul fizic”, a precizat Carmen Harra pentru un post de televiziune.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni