• PRO TV
  • Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, la scurt timp după ce a fost surprinsă sărutându-se cu alt bărbat: „Sunt o femeie...”

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, la scurt timp după ce a fost surprinsă sărutându-se cu alt bărbat: „Sunt o femeie...”

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, la scurt timp după ce a fost surprinsă sărutându-se cu alt bărbat: „Sunt o femeie...”

Un nou divorț a zguduit showbiz-ul românesc! Daniela Nane și Adrian Cioroianu și-au spus adio, după 8 ani de căsnicie.

Gallery

Daniela Nane este o actriță din România, câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România. Aceasta, de-a lungul anilor, a fost în atenția publică grație carierei sale, încercând să își păstreze viața privată cât mai departe de ochii presei. Totuși, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, după ce Publicația Mediaflux a surprins-o sărutându-se în public cu Octavian Ene, un bărbat cu 20 de ani mai mic decât ea.

Oamenii au rămas surprinși când au văzut imaginile deoarece actrița era căsătorită de mai bine de opt ani cu Adrian Cioroianu. Se pare că, cei doi au divorțat în secret, iar Daniela Nane și-a găsit deja liniștea în brațele altui bărbat. Pe Facebook, vedeta a confirmat separarea:

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

Cine e tenorul Octavian Ene, noul iubit al Danielei Nane

Octavian Ene este un tânăr în vârstă de 29 de ani, de meserie tenor, la Teatrul Muzical Ambasadorii. El a absolvit Liceul Gheorghe Șincai din București, a studiat Canto la Universitatea Națională de Muzică București, iar în prezent este doctorand al aceleiași instituții universitare.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni