• PRO TV
  • Alex Velea și Antonia au fost duși la audieri, după crima de la petrecerea din Padina! Primele declarații ale artiștilor

Alex Velea și Antonia au fost duși la audieri, după crima de la petrecerea din Padina! Primele declarații ale artiștilor

Alex Velea și Antonia au fost duși la audieri, după crima de la petrecerea din Padina! Primele declarații ale artiștilor

O crimă șocantă a avut loc la o petrecere desfășurată la Hotelul Belmont din zona Padina! Un bărbat în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost înjunghiat de 10 ori cu un cuțit.

Gallery

​​În cursul nopții de 10 spre 11 februarie 2024, la o petrecere desfășurată la Hotelul Belmont din zona Padina, a avut loc o crimă sângeroasă. Anghel Sorin, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost înjunghiat de 10 ori cu un cuțit de către un grup de trei indivizi, cu vârste între 19 și 32 de ani, cunoscuți de publicul larg ca făcând parte din Clanul Fabian.

La eveniment se aflau inclusiv vedete, printre care Alex Velea și soția lui, Antonia. 

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare”, a transmis Poliția.

Cei doi artiști au fost duși la audieri, după tragedia de la Padina. Aceștia sunt clasați ca martori în dosar și orice declarație a lor ar putea ajuta la soluționarea anchetei, potrivit Digi24.

Potrivit lui George Hora, apropiatul Antoniei și a lui Velea, frumoasa vedeta a mers plângând la audieri, din cauza unor lucruri pe care le-ar fi văzut de la balconul camerei sale. 

„Eu am vorbit cu Velea, a zis că e nasol ce s-a întâmplat și că se bucură că a plecat cu jumătate de oră înainte să se întâmple.. L-am întrebat cum e el, cum e Antonia. Mi-a zis că Antonia a plâns, a văzut niște momente mai urâte, pe balcon...”, a spus George Hora pentru Știrile PRO TV.

Ce mesaj a transmis Alex Velea, după crima din Padina

Alex Velea a ținut să le transmită fanilor lui un mesaj, după ce s-a aflat că a fost prezent la petrecerea din Padina. Acesta a menționat că nu a avut nimic de-a face cu cele întâmplate și că se afla în camera lui de hotel atunci când bărbatul de 41 de ani a fost înjunghiat.

 „Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătura cu nefericitul incident.

Eu doar am socializat cu toată lumea, așa cum o fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a declarat Alex Velea, în mediul online.

Sursă foto: Instagram, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni