• PRO TV
  • Cum s-a lăsat Alex Velea fotografiat de presupușii criminali, cu doar câteva momente înainte de crima din Padina. Imaginile au fost postate de fiii vrăjitoarei Sidonia

Cum s-a lăsat Alex Velea fotografiat de presupușii criminali, cu doar câteva momente înainte de crima din Padina. Imaginile au fost postate de fiii vrăjitoarei Sidonia

Cum s-a lăsat Alex Velea fotografiat de presupușii criminali, cu doar câteva momente înainte de crima din Padina. Imaginile au fost postate de fiii vrăjitoarei Sidonia

În noaptea de 10 februarie spre 11, Alex Velea și Antonia au cântat la un hotel din Padina, județul Dâmbovița, cu doar câteva minute înainte ca un bărbat să fie ucis cu bestialitate.

Gallery

Înainte de momentul crimei, Alex Velea s-a fotografiat alături de cei trei presupuși făptași. La scurt timp după aceea, Alex Velea și Antonia au fost audiați în calitate de martori.

Alex Velea s-a fotografiat alături de presupușii criminali

Cu puțin timp înainte de începerea conflictului, Alex Velea se distra în compania celor trei bărbați, despre care se spune că ar fi autorii crimei. Imaginile au fost postate chiar de către unul dintre ei.

Marin Laurențiu, 31 de ani, Marin George Armando, 24 de ani, dar și Marin Louis-Justin, copiii celebrei vrăjitoare Sidonia, au petrecut la aceeași masă cu artistul, iar imaginile surprinse au reprezentat motiv de mândrie în mediul online.

Cu toate acestea, unele persoane au criticat apropierile dintre Alex Velea și cei trei bărbați, acuzându-l pe artist că se învârte în anumite cercuri care nu sunt văzute cu ochi buni. 

După tragedie, Alex Velea și Antonia au fost duși la audieri, în calitate de martori, iar artistul a avut și o reacție vis-a-vis de cele întâmplate, în mediul online. 

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat alături de Antonia.

Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei, prin prisma meseriei. În momentul în care s-a produs tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a scris Alex Velea, pe contul său de Instagram.

Cum s-a produs tragedia de la Padina

Conform Digi24, crima a luat naștere în urma unui conflict spontan.O femeia dansa, moment în care, cei trei bărbați ar fi început să facă glume pe seama ei. Soțul acesteia, în vârstă de 41 de ani, i-ar fi confruntat pe fiii vrăjitoarei, care, deranjați de faptul că sunt trași la răspundere, au reacționat.

Potrivit martorilor, bărbatul l-ar fi lovit pe unul dintre cei trei bărbați. Acesta, însă, a scos o macetă și a început să îl alerge prin restaurant, până în locul în care l-ar fi ucis cu zeci de lovituri de macetă.

Criminalii ar fi fugit aproximativ opt kilometri cu mașina, ar fi abandonat-o, dar au fost prinși într-un hotel din apropiere.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni