• PRO TV
  • Cine este bărbatul ucis la hotelul de lux din Padina. Victima ar fi încercat să își apere soția

Cine este bărbatul ucis la hotelul de lux din Padina. Victima ar fi încercat să își apere soția

Cine este bărbatul ucis la hotelul de lux din Padina. Victima ar fi încercat să își apere soția

Un nou incident tragic a șocat toată România. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2024, a avut loc o altercație în incinta unui restaurant de lux din Dâmbovița, în urma căreia un bărbat a fost înjughiat mortal.

Gallery

​S-a aflat identitatea bărbatului ucis la petrecerea din Padina. Sorin Anghel avea 41 de ani, era proprietarul unei agenții de pază, tată a doi copii și se afla la hotelul de lux alături de soția sa în momentul în care a fost atacat și ucis de trei indivizi.

Conflictul a început după ce soția victimei, care se urcase pe un scaun să danseze, ar fi fost jignită de către cei trei bărbați, moment în care Sorin Anghel a intervenit. Unul dintre agresori a scos maceta și l-a înjunghiat pe soțul femeii sub ochii tuturor. Acesta din urmă a reușit să scape și să fugă până în parcare, unde a fost înjunghiat din nou. Echipajele de salvare au stabilit că victima avea, în total, 20 de lovituri de macetă și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața.

Soția lui Sorin Anghel se află în aceste momenmte la spital, încă în stare de șoc.

Cei trei agresori, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au încercat să fugă de la locul crimei, însă au fost prinși de polițiști. În mașină se aflau vrăjitoare Sidonia, alături de Marin George Armando (24 de ani), Marin Laurențiu (31 de ani) și Marin Louis-Justin (19 ani).

”Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au transmis autoritățile.

Foto: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni