• PRO TV
  • Topul celor mai fericite zodii: au noroc cu carul și bucurii la tot pasul. Vezi dacă a ta se numără printre ele

Topul celor mai fericite zodii: au noroc cu carul și bucurii la tot pasul. Vezi dacă a ta se numără printre ele

Topul celor mai fericite zodii: au noroc cu carul și bucurii la tot pasul. Vezi dacă a ta se numără  printre ele

Te-ai întrebat vreodată care semn zodiacal este cel mai fericit? În timp ce toată lumea experimentează propriul nivel unic de fericire, unele zodii pot avea un avantaj față de altele.

De la Capricorn la Săgetător, fiecare zodie are propriul set de puncte forte și puncte slabe care pot afecta cât de mulțumiți se simt zilnic. Fericirea este subiectivă și variază de la o persoană la alta, în funcție de preferințele individuale și de circumstanțele de viață.

Toți tânjim după fericire și o căutăm o viață întreagă. Bineînțeles, fericirea înseamnă ceva diferit pentru fiecare. Cu toate acestea, este realizabilă pentru noi toți. După cum a explicat antrenoarea de viață și scriitoarea Debra Smouse într-un articol din YourTango: „Secretul fericirii - și al trăirii într-o stare de fericire - este să te decizi să fii fericit. Acceptă acest lucru ca pe un fapt și permite-i să curgă prin tine”.

Există însă semne zodiacale care par să nu poată fi fericite, oricât de mult s-ar strădui: este pur și simplu în natura lor. Astrologii au făcut un top al celor mai fericite zodii. Aceștia au subliniat că fiecare semn zodiacal are propriile trăsături de personalitate și experiențe de viață unice.

Care sunt cele mai fericite zodii din horoscop

  1. Săgetător

Fără îndoială, Săgetătorul este cel mai fericit semn zodiacal dintre toate. Acest lucru nu este o surpriză, deoarece Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta norocului, a averii și a succesului. Săgetătorii vin cu acest simț natural al aventurii și al libertății. Atunci când Săgetătorii se simt rău, au un mecanism de evadare care le permite să se întoarcă imediat în locul lor fericit.

Săgetătorul este unul dintre cele mai pozitive și optimiste semne zodiacale și își găsește bucuria și mulțumirea în lucruri mărunte, cum ar fi o excursie cu mașina, un apus de soare sau o întâlnire cu un amic bun.

Săgetătorul este capabili să profite la maximum de orice situație, indiferent cât de provocatoare ar fi aceasta. Cum îi place să învețe și să exploreze lucruri noi, este mereu în căutare de aventură și de ceva distractiv de făcut.

Citește și: Care e zodia în care se nasc cei mai mulți miliardari! Studiul care arată cine sunt nativii cu noroc imens la bani

  1. Leul

Guvernat de Soarele pozitiv și luminos, Leul este însetat de pozitivitate și o găsește întotdeauna, indiferent de situație. Deși s-ar putea să nu fie la fel de capabil să înlăture în mod magic tristețea în felul în care o poate face un Săgetător, Leul este unul dintre cele mai fericite semne ale zodiacului.

Acest semn plin de viață și sociabil adoră să fie în centrul atenției și prosperă în situații sociale. Leii au un farmec aparte și carismă și le este foarte ușor să-și facă prieteni.

De asemenea, iubesc aventura și deseori acceptă provocările cu entuziasm, fără să lase nimic să le stea în cale.

  1. Berbecul

Berbecul este o persoană destul de fericită. Are o tendință de a face glume tot timpul și este întotdeauna mulțumit de oamenii din viața lor. De obicei, își revin destul de ușor din stările proaste, deoarece preferă în mod conștient să fie fericiți și mulțumiți.

Berbecii sunt plini de energie și entuziasm, ceea ce îi ajută să rămână veseli și optimiști indiferent de ceea ce le poate ieși în cale. Ei nu lasă nimic să le limiteze potențialul sau să îi doboare și văd doar partea plină a paharului. În plus, abilitatea lor de a nu-și pune întrebări sau de a nu gândi prea mult lucrurile le permite să meargă înainte cu încredere și putere.

Berbecilor le place să-și asume riscuri și să exploreze diferite aspecte ale vieții, ceea ce duce adesea la experiențe noi și interesante. Ei își trăiesc viața cu pasiune, stabilind obiective înalte și muncind din greu pentru a le atinge. Cu atitudinea și entuziasmul lor de tip „pot face orice”, nu este greu de înțeles de ce Berbecul este unul dintre cele mai fericite semne zodiacale.

Foto: Shutterstock

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni