• PRO TV
  • Daniela Gyorfi a dezvăluit câte operații estetice și-a făcut până la 55 de ani: „Am foarte puține în comparație cu câte se spun”

Daniela Gyorfi a dezvăluit câte operații estetice și-a făcut până la 55 de ani: „Am foarte puține în comparație cu câte se spun”

Daniela Gyorfi a dezvăluit câte operații estetice și-a făcut până la 55 de ani: „Am foarte puține în comparație cu câte se spun”

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste și se poate lăuda cu o carieră artistică impresionantă. Vedeta activează de peste două decenii pe scena muzicală din România.

Gallery

​Daniela este și prima artistă din România care și-a mărit bustul cu ajutorul implantului mamar. Vedeta în vârstă de 55 de ani n-a ascuns niciodată faptul că de-a lungul anilor a apelat la intervenții estetice. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Într-un interviu oferit recent unei publicații online, cântăreața a mărturisit câte operații estetice are, dar și cum reacționează atunci când internauții îi lasă comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare.

Daniela a declarat că o vreme a suferit din această pricină, însă în prezent spune că nu mai pune la suflet și nu mai citește mesajele venite de la cârcotași. Vedeta a spus că mulți urmăritori i-au transmis că a exagerat cu operațiile estetice și s-au luat de aspectul ei fizic.

„Ce se întâmplă pe TikTok e grav. Acum am să spun ceva, încerc să nu mai citesc, sunt oameni care te jignesc fără să te cunoască, fără să te știe, doar de dragul de a spune că mamă ce i-am zis, ce i-am făcut. Încerc să-mi țin cumpătul, dar câteodată îți dai seama că sunt atacată, dar nu numai eu, mulți, sunt persoană publică. Cine mă place mă place, cine nu mă place, nu mă place”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Spynews.

Daniela a vorbit și despre operațiile sale estetice mărturisind că are „foarte puține în comparație cu câte se spun”.

Am foarte puține operații estetice în comparație cu câte se spun. Am trei intervenții la sâni și una la nas, mi-am îndreptat nasul. Nu am lifting facial, nu am nimic, dar pentru cei care care sunt răutăcioși, un botox, un tratament facial, corporal, tot operație e, dar astea sunt cele care mă afectează cel mai puțin, că sunt operată și vai cum arăt. Am 55 de ani, arăt cum arăt”, a mai spus Daniela, potrivit sursei citate mai sus.

Daniela este o femeie împlinită și pe plan personal, nu doar profesional. Deși nu sunt căsătoriți cu acte, Daniela Gyorfi și George Tal au o relație de 18 de ani. Cei doi au o fiică, pe nume Maria, în vârstă de 14 ani.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni