• PRO TV
  • Fenomenul astral din 13 februarie care aduce o schimbare majoră pentru toate zodiile! Ce se întâmplă cu Scorpionii, Gemenii și Vărsătorii

Fenomenul astral din 13 februarie care aduce o schimbare majoră pentru toate zodiile! Ce se întâmplă cu Scorpionii, Gemenii și Vărsătorii

Fenomenul astral din 13 februarie care aduce o schimbare majoră pentru toate zodiile! Ce se întâmplă cu Scorpionii, Gemenii și Vărsătorii

Între 13 februarie și 23 martie, Marte, planeta acțiunii, energiei și determinării, traversează zodia Vărsător și pune lucrurile în mișcare în domeniul guvernat de Vărsător. Registrul astral stimulează independența, dorința de libertate, implicarea în experiențe noi.

De asemenea, în ultima săptămână din februarie, se remarcă o dorință puternică de schimbare și transformare, mai ales că Marte formează o conjuncție (alăturare) cu Pluton, planeta transformărilor profunde, proaspăt intrat în zodia Vărsător. Cele două planete își unesc forțele și vor declanșa o schimbare majoră pe mai multe planuri. Marte simbolizează energia pe care o investim în lumea exterioară, iar Pluton se refera la energia, care ne ajută să transformăm în profunzime.
În a doua jumătate a lunii februarie, Marte formează o conjuncție cu Venus, planeta iubirii. Felul în care manifestăm iubirea, dar și acționăm, devine original, extrovertit și nonconformist.

Ce aduce tranzitul lui Marte în Vărsător pentru fiecare zodie:

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Marte, guvernatorul lor, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce multă energie în relațiile de prietenie, viața socială și proiectele pe termen lung. Posibil să apară și conflicte, însă recomandarea astrelor este să abordeze constructiv energia pe care o primesc.

Taur/Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce acțiune și determinare să-și urmărească obiectivele profesionale. Atenție la relația cu autoritățile sau cu superiorii, care poate deveni conflictuală! Taurii își pot strica imaginea dacă nu au grijă cum abordează unele probleme. Urmează o perioadă cu transformări profunde din punct de vedere profesional.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce energie și preocupări pentru studiu, dezvoltare personală, călătorii. Dacă nativii s-au confruntat, în ultima perioadă, cu dese conflicte legate de principii și credințe, acum este posibil să aibă niște conștientizări, în urma unor experiențe.

Rac/Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce determinare în obținerea unor avantaje financiare, dar și energie să rezolve un context financiar, să reeșaloneze un credit, să intre în posesia unor bunuri sau a unei moșteniri. Posibil să apară și conflicte cu șefii din cauza unor bugete pe care le administrează.


Leu/Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce acțiune și inițiative în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil să aibă loc o transformare majoră la care nativii nu se așteaptă. Atenție la felul cum se abordează conflictele, pentru că Marte poate aduce și tensiuni în relațiile cu ceilalți!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce acțiune și determinare în casa muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și planului sănătății. Nativii vor fi foarte activi la serviciu și vor căuta să se implice în mai mult proiecte. Atenție la relațiile cu colegii, care pot deveni conflictuale, dacă aceștia nu pot ține pasul cu Fecioarele!

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce acțiune și energie în planul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției și creativității. În planul profesional, Balanțele vor avea inițiative și vor investi energie într-un proiect în care se pot pune în valoare.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce energie și determinare în rezolvarea unor chestiuni ce țin de casă, familie, patrimoniu și părinți. Scorpionii sunt interesați și de o transformare profundă la nivel emoțional și vor reuși să scoată la suprafață anumite trăiri, pe care le-au îngropat, fiind deschiși vindecării.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce acțiune și energie în comunicarea și interacționarea cu ceilalți, privind acumularea de informație. De asemenea, Săgetătorii pot să fie foarte activi într-o activitate intelectuală. Atenție, însă la impulsul de a intra mai des în conflicte verbale!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce determinare să-și sporească veniturile, să câștige mai mult, să se pună în valoare. Atenție la decizii pripite în administrarea banilor, pentru că vor avea tendința să cheltuie mai mult!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce multă energie și determinare în toate domeniile vieții. Vărsătorii vor simți un impuls puternic să înceapă etape noi, să se pună în valoare și să facă o schimbare radicală.

Pești/Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce redirecționarea energiei spre interior pentru o vindecare sau reechilibrare. Introspecția și meditația îi va ajuta și recomandarea astrelor este să caute să facă lucruri care le fac plăcere, să găsească bucurie în orice lucru mărunt.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni