• PRO TV
  • Cine este Octavian Ene, iubitul actriței Daniela Nane, cu 20 de ani mai tânăr

Cine este Octavian Ene, iubitul actriței Daniela Nane, cu 20 de ani mai tânăr

Cine este Octavian Ene, iubitul actriței Daniela Nane, cu 20 de ani mai tânăr

După separarea de Adrian Cioroianu, Daniela Nane a început o relație cu un tenor mai tânăra cu 20 de ani decât ea. Iată cine este Octavian Ene.

Gallery

Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, este o actriță extrem de îndrăgită. Are o carieră de succes și se poate declara o femeie împlinită și pe plan personal.

Actrița a fost căsătorită cu Viorel Popa, însă după câțiva ani de mariaj au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Daniela Nane și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Cioroianu, de care a divorțat în urmă cu puțin timp, însă abia acum s-a aflat despre divorțul lor.

Cine este noul iubit al Danielei Nane

Ruptura dintre Daniela Nane și Adrian Cioroianu s-ar fi produs de mai mult timp, însă abia de curând s-a aflat că au divorțat, după ce actrița a fost surprinsă sărutându-se cu un tenor cu 23 de ani mai tânăr decât ea. Cei doi au fost surprinși, în urmă cu câteva zile, în tandrețuri în fața unui hotel cunoscut de pe Calea Victoriei din Capitală.

Despre Octavian Ene, tenorul în vârstă de 29 de ani, se știe că a absolvit Liceul Gheorghe Șincai din Capitală, iar ulterior a urmat cursurile de canto în cadrul Universității de Muzică București. De asemenea, potrivit informațiilor apărute în presă, acesta este doctorand al aceleiași instituții universitare.

Este solist vocal la Teatrul Muzical Ambasadorii, acolo unde directorul artistic al instituției este chiar Daniela Nane. În ceea ce privește viața amoroasă a tenorului, se știe că a avut o relație cu balerina Carmen Mărgărit, însă nu este clar când au ajuns la despărțire, având în vedere că acesta încă are poze pe rețelele de socializare cu fosta parteneră, portivit wowbiz.ro.

Daniela Nane și Octavian Ene ar forma un cuplu de câteva luni.

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni