• PRO TV
  • Larisa Iordache este pregătită să devină mămică. Gimnasta și logodnicul ei își doresc un copil în viitorul apropiat : „Avem puțin timp să stăm cu familia”

Larisa Iordache este pregătită să devină mămică. Gimnasta și logodnicul ei își doresc un copil în viitorul apropiat : „Avem puțin timp să stăm cu familia”

Larisa Iordache este pregătită să devină mămică. Gimnasta și logodnicul ei își doresc un copil în viitorul apropiat : „Avem puțin timp să stăm cu familia”

Chiar în prima zi a anului, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristi Chiriță. Logodna a avut cadru într-un cadru romantic, iar Larisa a fost condusă la locul cu pricina legată la ochi.

Gallery

Larisa Iordache și iubitul ei, chiar dacă au o relație ce a avansat extrem de repede, au vorbit și despre copii, un pas ce li se pare firesc după cererea în căsătorie. Amândoi își doresc să își întemeieze o familie și abia așteaptă momentul în care vor deveni părinți.

Larisa Iordache și logodnicul ei vor să aibă un copil

În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Larisa Iordache a mărturisit că au discutat despre cele mai importante aspect ale vieții lor, iar copilul a fost inclus. După ce au vorbit despre cum își dorește fiecare să arate viitorul său, au ajuns la concluzia că vor lucruri comune și că trag în aceeași direcție.

„Avem puțin timp să stăm cu familia, pentru că ne-o cream pe a noastră”, a spus logodnicul sportivei. Cei doi nu au spus data la care vor face pasul cel mare, dar este posibil să se întâmple în viitorul nu foarte îndepărtat.

Cum s-au cunoscut cei doi viitori soți

Prima lor interacțiune a avut loc în mediul online, după ce Cristian Chiriță i-a dat un mesaj pe Instagram. Larisa Iordache și Cristian au început să vorbească și, după ceva timp, s-au întâlnit și în persoană. Chiar dacă, la început, sportive a fost reticentă, și-a dat seama că este un om alături de care ar putea începe ceva serios și frumos.

„Ne-am întâlnit, am stat de vorbă ca și prieteni și, după aceea, ușor, ușor, am lăsat lucrurile să meargă. Eu eram, cumva, reținută, pentru că nu știam dacă sunt capabilă să-i ofer afecțiunea de care ar avea el nevoie sau pe care o merită”, a spus Larisa Iordache, potrivit sursei menționate anterior.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni