• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Ce pedeapsă ar putea risca presupușii vinovați în cazul morții lui Sorin Anghel

Acum s-a aflat! Ce pedeapsă ar putea risca presupușii vinovați în cazul morții lui Sorin Anghel

Acum s-a aflat! Ce pedeapsă ar putea risca presupușii vinovați în cazul morții lui Sorin Anghel

Trei bărbați au fost reținuți, duminică seară, după ce ar fi ucis o persoană de 41 de ani, la o petrecere organizată într-un hotel de lux din Padina. Iată ce pedeapsă ar putea risca presupusii agresori!

Gallery

​Un nou incident a șocat România! Sorin Anghel, un bărbat de 41 de ani, a fost ucis cu sânge rece la o petrecere cu vedete care a avut loc în Padina. Presupușii vinovați sunt fiii „vrăjitoarei Sidonia” și membri ai clanului interlop Fabian, potrivit unui post TV.

Conflictul a început după ce soția victimei ar fi fost jignită de către cei trei bărbați în momentul în care s-a urcat pe un scaun poentru a dansa. Sorin Anghel a intervenit, iar unul dintre agresori a scos maceta și l-a înjunghiat pe soțul femeii, prima dată, sub ochii tuturor, iar mai apoi în parcarea hotelului, acolo unde victima reușise să ajungă.

Aavocatul Adrian Cuculis, contactat de jurnaliștii Wowbiz.ro, a spus ce pedeapsă ar putea primi Marin George Armando (24 de ani), Marin Laurențiu (31 de ani) și Marin Louis-Justin (19 ani) dacă ar fi găsiți vinovați de moartea lui Sorin Anghel.

”Discuția este una mult mai complicată având în vedere faptul că pentru moment anchetatorii trebuie să stabilească dacă este vorba despre loviri cauzatoare de moarte, despre omor sau despre omor calificat.

În ultima situație pedeapsa pentru acest lucru este chiar și închisoare pe viață. Nu excludem faptul să fie folosită și tehnica legitimei apărări ca și argument pentru a încerca să scape de răspundere, însă ar putea să fie folosită bineînțeles și apărarea provocării care cu siguranță nu le poate aduce o scutire de la răspunderea penală. Cazul trebuie cercetat și analizat în detaliu și trebuie văzut dacă nu cumva victima cu agresorii se cunoșteau de mai mult timp”, a spus avocatul pentru sursa amintită anterior.

Persoanele bănuite de comiterea faptei se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Foto: facebook, Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni