• PRO TV
  • Surpriză șocantă la crematoriu! O femeie a „înviat” chiar înainte să fie incinerată

Surpriză șocantă la crematoriu! O femeie a „înviat” chiar înainte să fie incinerată

Surpriză șocantă la crematoriu! O femeie a „înviat” chiar înainte să fie incinerată

Bujji Aamma, în vârstă de 52 de ani, din Berhampur, India, a suferit arsuri grave într-un incendiu izbucnit în locuința sa în 1 februarie. Ea a fost dusă la spital cu arsuri pe jumătate din suprafața corpului.

Din cauza situației financiare precare, familia femeii nu și-a permis s-o transfere la o altă unitate medicală, așa că Aamma a fost dusă acasă.

Starea femeii s-a înrăutățit și după câteva zile nu a mai deschis ochii. Îndurerate, rudele femeii au început pregătirile pentru înmormântare.

Soțul lui Aamma, Sibaram Palo, a crezut că aceasta a murit și a aranjat ca femeia să fie dusă la locul de incinerare într-un dric.

„Am crezut că a murit și am informat și alte persoane din localitate. Am vorbit cu cineva să transporte trupul la locul de incinerare”, a spus soțul femeii, potrivit Metro.co.uk.

După ce trupul lui Aamma a ajuns la crematoriu, o femeie a observant că aceasta a deschis ochii. „Inițial am fost speriați, deoarece nu am mai văzut niciodată un astfel de incident, deși auzisem câteva povești asemănătoare”, a spus K. Chiranjibi, potrivit sursei menționate mai sus.

După ce a realizat că femeia este vie, K. Chiranjibi l-a chemat pe șoferul mașinii mortuare înapoi, iar Aamma a fost dusă acasă.

 Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni