• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul leilor, 24 octombrie 2023. Ce vrea să facă Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, cu peste 2 milioane de euro

Imperiul leilor, 24 octombrie 2023. Ce vrea să facă Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, cu peste 2 milioane de euro

Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, este o femeie de afaceri de succes. De 15 ani conduce firma Casa Funerară MemoriaL. A venit la Imperiul Leilor pentru a-și prezenta o idee, pe care vrea să o dezvolte în viitor și pentru care are nevoie de 2.250.000 euro. 

Antreprenoarea își dorește să construiască, în București, un crematoriu uman cu incinerator adiacent pentru animalele de companie. În schimbul sumei investite, ea oferă 49% din afacere. 

„La momentul acesta, există un singur crematoriu uman în țară, care face față cu greu programărilor. Nu mai reușește să se ridice la standardele europene impuse. Vă ofer 49% din afacere și, la rândul meu, investesc 250.000 de euro din surse proprii”, a spus Gabriel Lucuțar în cadrul emisiunii Imperiul leilor. 

„La momentul actual, cât costă serviciile funerare oferite de firma ta?”, a întrebat-o Răzvan Raț.

„Depinde de ce dorește clientul. 7000 de euro, 10.000 de euro, 15.000 de euro. Ceea ce fac eu...eu personalizez fiecare înmormântare, eu nu aduc lucruri clasice, de aceea mă diferențiez de toată lumea din branșa asta”, a răspuns Gabriela Lucuțar. Înmormântările de lux reprezintă cam 70% din cifra de afaceri a firmei, spune ea.

„Eu cred că faci un business foarte bun, însă mi se pare că exagerezi când vrei să-l prezinți atât de pompos. Poate e strategia ta de marketing...” a comentat Cristina Bâtlan, care s-a retras de la investiție. 

Vezi în materialul video de mai sus cum au reacționat ceilalți Lei și motivele lor pentru care nu au dorit să investească. 

Gallery

Cine este Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului   

A terminat liceul de industrie ușoară în București, a studiat trei ani la Politehnică, după care a renunțat și a Studiat Management Agroturistic. După mai multe joburi, s-a hotărât că vrea propriul business, a cerut idei de la cei din jur, iar propunerea cu servicii funerare a sunat foarte bine.

Este căsătorită din 2006 și are trei copii, doua fete de 11 și 8 ani și un băiat de 7 ani. De copii au grijă cele două bone filipineze pe care le-a angajat, spune afacerista. „Soțul se ocupă cu proiecte pentru fonduri europene. Mă susține și mă încurajează”, spune Gabriela.

La început, Gabriel Lucuțar a întâmpinat greutăți. Și-a vândut rulota pentru a cumpăra un dric, apoi mașina și motocicleta pentru a închiria spațiul și toate obiectele necesare pentru afacere. A aștept 3 luni și nimeni nu o căuta pentru serviciile pe care le oferea, chiar daca a împărțit pliante.  Datorită unui muncitor de la o afacere concurentă, cu pompe funebre, a putut să intre în contact cu furnizori și a început activitatea. 

Se descrie ca fiind  o femeie meticuloasă și perfecționistă, dar depindea de colaboratori pentru a putea să ofere servicii complete. Prin urmare, timp de trei luni, a facut cursuri pentru a deveni autopsier. La examen a facut disecarea trupului, prelevarea probelor de la fiecare organ și celelalte proceduri. În prezent, ea se ocupă de îmbălsămare, machiaj, alege vestimentația potrivită. Gabriela recunoaște că la început avea coșmaruri, însă acum nu mai are timp nici să doarmă.

Pe lângă activitatea ei principală, îi place să danseze, să meargă în cluburi, la petreceri. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni