• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul leilor, 24 octombrie 2023. Frații Filip și Dima Melnic au negociat strâns cu Răzvan Raț pentru dezvoltarea afacerii lor cu aparate de cafea

Imperiul leilor, 24 octombrie 2023. Frații Filip și Dima Melnic au negociat strâns cu Răzvan Raț pentru dezvoltarea afacerii lor cu aparate de cafea

Filip și Dima Melnic sunt doi frați ambițioși care au pus pe picioare un business cu aparate de cafea. Au venit la Imperiul leilor pentru a cere o investiție de 100.000 euro pentru 10% din companie.

Frații din Republica Moldova au dezvoltat brandul Latte. Coffee to go. Cafenelele self-service reprezintă viitorul în acest domeniu, oferind o alternativă între vendingul tradițional și cafenelele clasice”, spun ei. 

Toți Leii i-au felicitat pentru ideile lor, pe care le-au pus în practică. Răzvan Raț s-a arătat interesat de afacere și le-a oferit 100.000 de euro pentru 35% din companie, cu diminuare la 20%, după doi ani. Negocierile au fost strânse, iar frații au acceptat oferta după consultările cu alți lei. Vezi momentul integral mai sus. 

Gallery

Filip și Dima au un concept foarte ușor de scalat prin vânzarea de francize, oferind practic un business la cheie pentru persoanele care doresc să se lanseze în afaceri sau care deja au o afacere existentă. Cu 4 ramuri principale de activitate - amplasarea cafenelelor personale sub firma lor, producția și vânzarea de cafenele în sistem de franciză, vânzarea de materie primă cu adaos comercial și comisioane bancare, bonusuri prin conectarea la banca parteneră - își propun să schimbe modul în care oamenii consumă cafea în România și în afara ei.

Produsul lor este deja prezent în 7 orașe din România, iar ei sunt gata să se extinda și să colaboreze cu alți parteneri entuziaști.

Interesul  pentru business vine de la tatal lor, care le spunea că nu trebuie niciodată să munceasca pentru cineva, ci să aiba ceva al lor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni