• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 17 octombrie 2023. Mușat Nicușor prezintă Pranoya, un brand românesc de îngrijire orală premium

Imperiul Leilor, 17 octombrie 2023. Mușat Nicușor prezintă Pranoya, un brand românesc de îngrijire orală premium

Pranoya, un brand românesc dedicat îngrijirii orale premium, a reușit să se impună pe piața din România încă din 2019. Acesta a dezvoltat, produs și comercializat produse premium de îngrijire orală, lansând prima colecție dedicată lucrărilor protetice de tipul fațetelor dentare.

Gallery

​Cu business-ul Pranoya, Nicușor Mușat a reușit să își creeze imediat nișa de clienți având suportul constant al mai multor stomatologi de specialitate. Scopul lui este de a revoluționa industria de îngrijire orală și a veni cu soluții naturale, benefice și cu adevărat eficiente pentru clienții care îl aleg.

Nicușor Mușat și-a prezentat afacerea în fața leilor și a cerut, pentru 30%, 350.000 de euro.

„Eu nu am o problemă financiară, ca să fiu sincer cu dumneavoastră. Eu pot să țin toată partea de dezvoltare personal, fără nicio problemă. Am nevoie de un om care să fie fața, am nevoie de un om care să ofere infrastructura pe care eu nu o am”, a spus Nicușor Mușat.

„Vreau să îți spun că apreciez foarte mult munca ta și știu exact despre cât de multă energie ai nevoie să poți realiza astfel de produs. Mi se pare că ai multe lucruri făcute bine, dar ai și multe lucruri care îți scapă. Cred că nu am chimie cu tine personal, nu ne-am înțelege”, a remarcat Cristina Bâtlan.

Povestea business-ului Pranoya

Mușat Nicușor, fondatorul Pranoya, are 31 ani și este originar din Târgu Ocna, Bacău. El este specializat în industria cosmetică cu peste 7 ani de experiență în țări precum Marea Britanie, Singapore, Italia, Germania și Elveția. Interesul lui pentru afaceri a venit ca o necesitate în momentul în care s-a hotărât să se întoarcă în țară din Singapore în decembrie 2018. În prezent, el conduce Pranoya și alte afaceri adiacente.

Cu o echipă de diverși specialiști români, compania a reușit să dezvolte produsele de la zero, atingând constant obiectivele setate. Compania deține în portofoliu șase produse dintre care două sunt dezvoltate 100% în România.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni