• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 5 decembrie 2023: Costi Hagea și Mirel Dincă livrează role de hârtie igienică de calitate și cer 2 milioane de euro pentru 20% din afacerea lor

Imperiul Leilor, 5 decembrie 2023: Costi Hagea și Mirel Dincă livrează role de hârtie igienică de calitate și cer 2 milioane de euro pentru 20% din afacerea lor

Costi Hagea și Mirel Dincă au pus bazele unei afaceri cu hârtie igienică, care este livrată direct la locuința clientului sau la compania acestuia. Aceștia se clasează în top 3 pe nișa de produse profesionale din hârtie.

Gallery

​Cei doi afaceriști i-au uimit pe Lei atunci când au dezvăluit că cifra lor de afaceri de anul trecut a fost de peste 2 milioane de euro. Aceștia, intrigați, au adresat mai multe întrebări pentru a înțelege cât mai bine business-ul.

„Am văzut că aveți un produs bun. Bidoanele din video cred că le-am văzut și la noi în firmă. Țineți-o tot așa! Eu mă retrag”, a spus Cristina Bâtlan după prezentarea celor doi.

„Ideea e că profitul e prea mic ca să cereți 2 milioane de euro. Oricât îmi place această afacere, mă retrag”, a spus și Wargha.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine sunt Costi Hagea și Mirel Dincă de la Imperiul Leilor

În spatele fiecărei afaceri prospere se află povești de viață fascinante. Mirel, tăticul unei fetițe de 5 ani, soțul unei ginecologe antreprenoare, și Costin, născut într-o familie de aromani cu tradiții bogate, au transformat o viziune într-o afacere de succes.

Povestea începe cu Mirel, ale cărui rădăcini au în teologie, deoarece tatăl său este preot, iar mama este educatoare. La vârsta de 14 ani, Mirel a fost încurajat să urmeze calea preoției, dar o fire mai răzvrătită l-a îndrumat către o direcție mai practică și pragmatică. Studiile la Facultatea de Agronomie au fost primul pas, iar apoi a deschis o fabrică de hârtie igienică împreună cu un vechi coleg din școala generală, alături de care a experimentat și în Anglia în calitate de preparator de pizza și livrator de mâncare.

Pasiunea pentru afaceri a fost cultivată încă din copilărie, când, împreună cu bunicul său agricultor, a învățat secretele antreprenoriatului prin creșterea și vânzarea de pui și găini. Costin, născut într-o familie de aromani, și-a păstrat tradițiile și a dorit să construiască propriul business. Împreună cu Mirel, fostul coleg de școală primară, au început afacerea de fabricare a hârtiei igienice. De la achiziționarea unui utilaj rudimentar până la extinderea în trei orașe importante - București, Călărași și Constanța - au trecut ani de muncă susținută.

Costin își amintește cu nostalgie începuturile dificile, cu utilaje rudimentare și multitasking în fiecare aspect al afacerii. Însă, eforturile lor au fost răsplătite și, în timp, au reușit să-și facă un nume în domeniu. Întâlnirea cu actuala sa soție, Georgiana, a adus o nouă dimensiune vieții sale, iar acum sunt căsătoriți de 9 ani și au doi copii minunați: Ianis (7 ani) și Anastasia (2 ani).

Povestea Mirel și Costin, două fire conectate încă din școala primară și reunite în Marea Britanie prin programul de work and travel, este un exemplu viu al perseverenței, prieteniei și reușitei în lumea antreprenoriatului.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni