• PRO TV
  • Dorian Popa se blestemă singur, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu”

Dorian Popa se blestemă singur, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu”

Dorian Popa se blestemă singur, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu”

La finalul lunii octombrie, Dorian Popa a fost prins drogat la volan și a rămas fără permis. Acesta susține că regretă foarte mult ceea ce a făcut și a lansat chiar și o melodie despre lecția pe care a învățat-o.

Gallery

Dorian Popa regretă amarnic faptul că s-a drogat, lucru despre care a și vorbit public, la câteva zile după incident. Recent, artistul a mărturisit că i-a făcut chiar o promisiune lui Dumnezeu, dezamăgit fiind de greșeala făcută.

Dorian Popa se blestemă singur din cauza drogurilor consumate

După ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa le-ar fi spus polițiștilor că nu a consumat nimic, ci doar a stat lângă cineva care a consumat cannabis. Ulterior, pe canalul său de YouTube, a declarat că a consumat cu câteva zile înainte, dar acest lucru nu scuză ce s-a întâmplat.

Prin urmare, artistul a precizat că regretă tot ceea ce a făcut și va plăti pentru greșeala comisă, menționând inclusiv că i-a promis lui Dumnezeu că nu va mai comite o asemenea greșeală.

„Dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a spus Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

Dorian Popa, afectat de comportamentul tatălui său

În cadrul aceluiași podcast, Dorian Popa a declarat că nu bea, deoarece tatăl său avea acest viciu și, văzând unde se poate ajunge din cauza alcoolului, a decis să nu facă și el la fel. Mai mult decât atât, se va lăsa și de substanțele interzise, înțelegând că nu îl ajută, așa cum spera el.

„Din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi”, a mai precizat acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni