• PRO TV
  • Mesajul acuzator al lui Dorian Popa pentru recepționiștii care se plâng de programul de 12 ore: „Cazezi oameni și cam atât”. Cum vede artistul pauzele de 24 de ore

Mesajul acuzator al lui Dorian Popa pentru recepționiștii care se plâng de programul de 12 ore: „Cazezi oameni și cam atât”. Cum vede artistul pauzele de 24 de ore

Mesajul acuzator al lui Dorian Popa pentru recepționiștii care se plâng de programul de 12 ore: „Cazezi oameni și cam atât”. Cum vede artistul pauzele de 24 de ore

Dorian Popa a dat lovitura în afaceri și se bucură de un succes la care mulți doar visează. De fiecare dată când este întrebat despre secretul reușitei, acesta spune că doar prin multă muncă și multe sacrificii poți ajunge unde îți dorești.

Gallery

​Dorian Popa dă deseori sfaturi persoanelor care vor să facă mai mult în viață și mereu vorbește despre munca ce trebuie depusă, fără scuze și fără amânări. În cadrul unui podcast în care a fost invitat, acesta și-a exprimat punctul de vedere despre o meserie care implică ture de câte 12 ore.

Dorian Popa nu consideră epuizantă slujba unui recepționist

Artistul a vorbit, fără ocolișuri, despre ceea ce crede în legătură cu persoanele care lucrează la recepție, dar care spun că este solicitant și că au nevoie de pauza de 24 de ore. Acesta este de părere că a sta 12 ore pe un scaun nu este ceva epuizant și că oamenii care vor, într-adevăr, să facă ceva cu viața lor, fac sacrificii și caută modalități prin care să își depășească actuala condiție.

„Fraților, nu vă supărați pe mine! Dacă muncești 12 ore și, iartă-mă, sunt părți ale muncii tale care sunt mai ușoare! Și eu am părți ale muncii care sunt mai ușoare. Să stai în recepție, ok, e solicitant, că nu dormi, dar stai, mă...

Adică, cazezi oameni și cam atât, că nu te duci să îi duci la cameră, să spui că te odihnești, după aceea, 24 de ore. Păi, fraților, în goana după reușită, după depășirea mediocrității, câteodată ajungi să dormi și mai puțin de șapte ore pe noapte, câte sunt obligatorii”, a spus Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

@romanianmindset Depășește-ți limitele. #motivatie #gandire #dezvoltarepersonala ♬ original sound - Romania Talks

Din ce face bani Dorian Popa

De când și-a dat seama că antreprenoriatul este mult mai rentabil decât muzica, a decis să o lase mai ușor cu cântatul și s-a dedicat, exclusiv, afacerilor sale. Pe lângă sumele frumoase care îi intră în conturi lunar, în urma video-urilor de pe YouTube, acesta a intrat și în domeniul construcțiilor.

În Domnești, lângă casa de sute de mii de euro pe care și-a construit-o, Dorian Popa a ridicat un complex rezidențial, în care a investit sume colosale. Prețul unei case ajunge la 200.000 de euro și, chiar și așa, nu duce lipsă de doritori.

„În jurul a 200.000 de euro (n.r. prețul unei case), mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a spus acesta, în urmă cu ceva timp, conform Click.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, Captură YouTube/Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni