• PRO TV
  • Babs, noi declarații despre despărțirea de Dorian Popa. În ce relații au rămas cei doi după separare

Babs, noi declarații despre despărțirea de Dorian Popa. În ce relații au rămas cei doi după separare

Babs, noi declarații despre despărțirea de Dorian Popa. În ce relații au rămas cei doi după separare

Claudia Iosif a ieșit în spațiul public și a vorbit, din nou, despre despărțirea de Dorian Popa. Babs, așa cum o cunoaște lumea, a spus clar că nu mai există șanse de împăcare între ea și celebrul influencer.

Gallery

​Dorian Popa a trecut în ultima perioadă prin momente dificile. Acesta a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, mai exact cannabis, a fost judecat de oamenii din online și s-a despărțit de femeia cu care s-a iubit timp de 11 ani, Claudia Iosif.

Babs și Dorian Popa au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi erau împreună de 11 ani, timp în care oamenii i-au luat ca pe un exemplu. Din păcate însă, la scurt timp după ce Dorian a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, Claudia Iosif a anunțat despărțirea. 

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani", a spus ea la acea vreme. 

Claudia Iosif, noi declarații despre despărțirea de Dorian Popa. Se gândește la o împăcare?

După ce a făcut anunțul despărțirii, Claudia Iosif parcă s-a retras din luminile reflectoarelor. Același lucru l-a făcut și Dorian Popa, care deși a confirmat la rândul lui separarea, nu a dat detalii din intimitatea relației. Acum însă, Babs a vorbit pe Instagram din nou despre cele întâmplate.

Întrebată de un fan dacă există vreo șansă de împăcare între ea și Dorian Popa, Babs a răspuns:

 „Nu. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”, a explicat ea pe InstaStory.

Cât de repede a trecut Babs peste despărțirea de Dorian Popa

Babs a mai fost întrebată, de asemenea, cât de greu se trece peste o despărțire. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns:

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a mai explicat ea.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni