• PRO TV
  • Când s-a drogat, de fapt, Dorian Popa. Declarațiile artistului, care anulează tot ceea ce le-a zis oamenilor legii, când a fost tras pe dreapta

Când s-a drogat, de fapt, Dorian Popa. Declarațiile artistului, care anulează tot ceea ce le-a zis oamenilor legii, când a fost tras pe dreapta

Când s-a drogat, de fapt, Dorian Popa. Declarațiile artistului, care anulează tot ceea ce le-a zis oamenilor legii, când a fost tras pe dreapta

La mai bine de o săptămână de când a fost prind drogat la volan, Dorian Popa a avut prima reacție în ceea ce privește scandalul în care este implicat. Acesta a recunoscut atât fapta comisă, cât și că a mințit atunci când le-ar fi spus oamenilor legii că a inhalat fumul cuiva care a fumat canabis.

Gallery

Dorian Popa a recunoscut când s-a drogat, la peste o săptămână de când a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Artistul le-a cerut scuze tuturor celor pe care i-a dezamăgit, punctând faptul că nu vrea să se scuze și va plăti pentru ceea ce a făcut.

Când s-a drogat, de fapt, Dorian Popa

Prin intermediul unui video pe care l-a postat pe canalul său de YouTube, Dorian Popa a recunoscut că a consumat canabis cu câteva zile înainte de a fi oprit de poliție, deși știa că substanța va rămâne în organism mult mai mult timp.

Am consumat canabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, după cum v-am spus, îl regret. Îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat”, a spus Dorian Popa.

Artistul a mărturisit, de asemenea, că, în zilele următoare, unul dintre prietenii lui i-a fost șofer, deoarece știa că, în cazul în care va fi testat cu aparatul drugtest, rezultatul va fi unul pozitiv. „Zilele următoare, l-am avut pe Edi ca șofer, tocmai fiindcă eram conștient că, deși nu mă mai aflam sub influența substanței, aceasta poate ieși la teste”.

Dorian Popa s-a urcat la volan, deși știa că testul va ieși pozitiv

Deși trecuseră câteva zile de când consumase canabis și știa că, dacă va fi oprit, rezultatul va fi pozitiv, Dorian Popa s-a urcat la volan, motivând că a fost nevoit să meargă până la magazin.

După ce rezultatul probelor biologice a venit, s-a concluzionat că artistul era lucid, dar încadrarea în lege este aceeași și este dispus să își asume consecințele.

„Vineri, în ziua în care s-a întâmplat, am fost acasă toată ziua, filmând vlog-ul de terminare a renovărilor, după cum bine știți. Cum nu a trebuit să plec nicăieri, nici nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara, din păcate, am făcut cea de-a doua greșeală.

Avem nevoie să mă duc până la un non stop și, exact ca ultimul prost, am zis Ce se poate întâmpla până la câteva sute de metri de casă? O greșeală flagrantă, pe care mi-o asum, pentru că nu contează dacă sunt 500 de m sau 500 de km, fapta este aceeași. Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid, încadrarea în lege este aceeași”, a mai spus Dorian Popa.

Sursa foto: Facebook, Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni